AcasăNewsRăzboiul din Ucraina, parodiat de mascați de Anul Nou. Cum au defilat...

Războiul din Ucraina, parodiat de mascați de Anul Nou. Cum au defilat „Putin” și „Zelenski” la Bacău – VIDEO

bacauRăzboiul din Ucraina, parodiat de mascați de Anul Nou. Cum au defilat „Putin” și „Zelenski” la Bacău - VIDEO

Războiul din Ucraina a fost parodiat într-o defilare a mascaților din Berzunți, județul Bacău. Urătorii au defilat cu „tancuri” inscripționate cu Z-ul rusesc, iar „Putin” și-a îndemnat soldații la viol, stârnind amuzamentul unora dintre participanți.

Clipurile filmate de localnici arată o paradă în care o parte din săteni s-au îmbrăcat în soldați ruși, mașinile au inscripționate „Z”-ul rusesc, iar tractoarele au fost acoperite cu prelate pentru a imita tancurile.

Defilarea mascaților a indignat internauții

Pe mașini sunt rachete de jucărie sau cutii pe care scrie „bomba atomică”, iar portretul președintelui rus Vladimir Putin este lipit pe uși.

Într-un alt clip postat de Bacău TV, apare și dialogul între două personaje ce se vor a fi Vladimir Putin și Volodimir Zelenski. „De prin munți și de prin văi, să vină toți rușii mei, cu câte-o bombă la ei! Câte-o bombă, o cătușă, să nu stea ca proștii la ușă! Dărâmați tot ce vedeți, violați tot ce prindeți! Cotropiți în goana mare să mutăm din nou hotare”, spune „Putin”.

Iar personajul Zelenski a avut un răspuns pe măsură: „Putin, ascultă bine! Gluma la mine nu ține. Tu umbli numa cu minciuna/că acum îți înfund gura. Să-ți intre mintea la loc/Eu nu sunt un sărăntoc. eu sunt prieten cu francezul, mai nou si cu chinezul. Europa e cu mine/Ține-ți pantalonii bine!”.

Momentul a fost aspru criticat în mediul online. „Au transformat un obicei într-o propagandă scârboasă. Duceți-vă la Putin cu spectacolul ăsta de prost gust!”, a scris o utilizatoare.

Cei care au vizionat clipurile s-au declarat indignați, spunând că „dacă tradiție înseamnă să defilezi cu însemne rusești și utilaje transformate în mașinării de război… înseamnă că s-a dus dracu țara asta”.

author avatar
Andreea Vlad
331 afisari

4 COMENTARII

  1. Macar e ceva autentic mult mai bine decat aceleasi stereotipuri copiate peste tot. Cultura romana castiga. Daca subiectul sau cuvintele nu le plac la unii nici o pierdere

  2. Vai …o cucoana s-a suparat
    Este indignata ca aratati adevarul
    Ea iubeste Austria ,sua ,germania
    Fiindca ne fura pe fata

  3. Bai rusnacilor de la kremlin, vedeti ca niste romanasi moldoveni mai prosti isi bat joc de voi, astia tampiti din Bacau, cel mai bine ar fi sa dati cu ceva bombe si bombitze in ratatii aia moldoveni, sa ii linistiti de tot, macar ii mutati la iarba verde pe majoritatea din orasul ala de tot kakatul 🙂 Bai cirkarilor din Sholdova, in caz de ceva, voi sunteti primii pe care ii va trimite cu arcanul pe frontul de est marele jeneral de karton ghipsat maciukanezul maidanez 🙂 Orice s-ar intampla, nu uitati sa ramaneti pe loc, ca toti tampitii aia de azovisti ukro-na-zi, care au ramas pe loc, acum cam sunt pamant de flori, banderistii aia nu mai au armata, acolo numai mercenarii mai lupta !!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Programul Gabrielei Firea pentru Primăria Capitalei. Aeroport în sudul Bucureștiului și dezvoltarea/extinderea rețelei de metrou, printre promisiuni

Senatorul Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Generală a Bucureștiului și-a prezentat Programul de guvernare locală 2024 – 2028. Candidatul PSD își propune să...

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...
proger