AcasăNewsRĂZBOIUL continuă: Romprest a început să ridice gunoaiele din Sectorul 1, dar...

RĂZBOIUL continuă: Romprest a început să ridice gunoaiele din Sectorul 1, dar Clotilde Armand a făcut o AMENINŢARE de ultimă oră!

gunoaie in sectorul 1RĂZBOIUL continuă: Romprest a început să ridice gunoaiele din Sectorul 1, dar Clotilde Armand a făcut o AMENINŢARE de ultimă oră!

Situaţia s-a mai detensionat în Sectorul 1, însă pentru puţin timp. Angajații firmei Romprest au început să ridice gunoiul abandonat de aproape o săptămână pe străzile celui mai bogat sector din București, dar Clotilde Armand merge cu războiul mai departe: va depune plângere penală împotriva companiei, pentru șantaj.

Firma de salubritate a anunțat sâmbătă seara că „situația de blocaj a fost dezamorsată”, iar compania va mobiliza toate resursele pentru a colecta deșeurile acumulate.

Operatorul de salubritate din Sectorul 1 al Capitalei spune că trei firme de salubritate și-au pus la dispoziție stațiile lor de sortare, însă în limita capacității.

În aceste condiții, gunoaiele abandonate pe trotuare au început să fie ridicate și transportate la stațiile de sortare.

Clotilde Armand crede că Romprest şi-a recunoscut vina

Clotilde Armand consideră că informarea transmisă de Romprest reprezintă o „recunoaștere a vinovăției” și anunță că va solicita în justiţie rezilierea contractului cu acest „operator şantajist”.

Înţeleg că operatorul de salubritate a anunţat că reîncepe să strângă gunoiul din sector şi a recunoscut vina pentru şantajul creat în aceste zile în care nu ridicat gunoiul.

Da. Iată că am avut dreptate! Legea spune foarte clar că este interzis să întrerupă serviciul de salubrizare şi administratorilor companiei le-a fost frică să mai continue cu şantajul. Dar lucrurile nu vor rămâne aşa.

Toţi cei care şi-au permis această situaţie vor răspunde în Justiţie pentru că au pus în pericol sănătatea populaţiei din Sectorul 1.

Primăria Sectorului 1 va depune plângeri penale pentru infracţiunea de şantaj acţionarilor Companiei Romprest Service SA şi solicită autorităţilor abilitate să fie ridicată licenţa acestui operator.

Pentru că România este stat de drept, nu stat mafiot. În paralel, voi solicita Consiliului Local Sector 1 şi în Justiţie rezilierea contractului cu acest operator şantajist. Cu mafia nu se negociază”, a scris primarul Clotilde Armand, sâmbătă seara, pe pagina sa Facebook.

Altfel, ministrul Mediului, Tanczos Barna, salută „atitudinea responsabilă a operatorului”, însă subliniază faptul că nicio autoritate nu își poate permite să pună în pericol sănătatea populației, fie și temporar.

author avatar
Andrei Ștefan
317 afisari

3 COMENTARII

  1. Exact cum era de asteptat, glumetii astia gen Clotilde, Nicusor, Voiculescu etc s-au trezit peste noapte cu niste palarii pe cap muuuuuult prea mari pentru ei. Politica si administratia nu se fac cu plangeri penale, muci innodati pe scarile sectiilor de politie si tag uri pe facebook. Astia nu au nicio treaba cu lumea asta. Ei provin din mediul privat unde dta doamna CLotilde a muls bine statul mafiot pe carel tot invoca pe vremea cand facea audit si consultanta pentru Bechtel. Pentru afirmatia cu Bechtelul tov Clotilde m-a blocat pe fb si la fel si alti colegi de la cercul literar. Dar continuati asa. NIcusoare ai reusit sa ma faci sa mi montez centrala, poate spre sfarsitul mandatului reusesti sa ma convingi sa ma mut si la curte in afara urbei pastorite de tine

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger