AcasăNewsRazboi total intre Ungureanu si Maior!

Razboi total intre Ungureanu si Maior!

Dupa cateva luni de „limbarita” neobisnuita pentru un sef de serviciu secret, tipica insa unui candidat aflat in plina campanie electorala, George Maior a renuntat subit la iesirile publice.

Actualul premier Razvan Ungureanu da deja semnale ca se vrea un presedinte jucator

Sursele noastre sustin ca acesta a digerat greu numirea lui Razvan Ungureanu drept premier, post  care, pana la un moment dat, era sigur ca ii revine lui.

George Maior ramine un adversar de temut pentru orice contracandidat la viitoarele alegeri pentru Palatul Cotroceni

Insa seful SRI si-a revenit rapid si a trecut la contraatac, incercand sa-i puna ceva bete in roate fostului director al SIE, acuzat deja voalat ca „a inceput sa joace de unul singur”. In replica, rivalul aflat acum in fruntea Guvernului a ripostat imediat, amendand rapoartele informationale considerate mai mult decat „subtiri” primite de la oamenii lui Maior. Ceea ce nu a facut decat sa inflameze si mai mult spiritele.

„Eu nu sunt Boc!”

Cat a indeplinit functia de prim ministru, Emil Boc a fost considerat o victima sigura a „greilor” din servicii, lucru dovedit si de faptul ca rapoartele periodice intocmite catre acesta ajunsesera simple formalitati. Insa spre deosebire de predecesorul sau, Razvan Ungureanu acorda o atentie deosebita acestor tipuri de informatii, asa ca, din cate sustin sursele noastre, a ramas perplex cand a primit primele rapoarte ale SRI. Pe care le-a catalogat imediat ca fiind unele de mantuiala, exclamand chiar ca „ Eu nu sunt Boc!”. Se pare ca urecheala sereistilor s-a datorat si zvonurilor ajunse la urechile lui Ungureanu, conform carora George Maior ar rade malitios de fiecare data cand se vorbeste despre iminenta inscaunare a fostului sef SIE la Palatul Cotroceni.

„A-nceput sa-i placa!”

Ratoiala lui Ungureanu la cei de la SRI a fost folosita imediat de „concurenta” pentru a insinua ideea printre multi oameni influenti ca lui „Razvanel” a cam inceput sa-i placa se joace rolul de sef al tarii de unul singur. Iar daca unii au pus totul pe seama invidiei lui Maior sau chiar a incapacitatii oamenilor sai, altii chiar cred ca actualul premier a inceput cam repede sa-si ia avant. Si, drept urmare, sa sprijine planul de a-l mai tempera putin, inclusiv prin vaduvirea de unele informatii de maxima importanta, mai ales in tumultoasa perioada care urmeaza…

author avatar
Catalin Tache
6.922 afisari

2 COMENTARII

  1. Daca e sa ne luam dupa ultimii conducatorii ar trebuie sa fie unu cu „escu”, daca ne luam dupa ciorovaielile unuia si altuia, care e mai frustrat si care e mai tare, decat celalalt, nu vom avea nimic. Sunt 2 copiii ce isi ascund si isi fura jucariile, neavand nici o legatura cu TARA, cu oamenii, cu problemele, ete cucu din padure. Nu, la noi se cearta intre ei doar pentru as demostra unu altuia cat e de mare si de tare. Suntem jalnici, patetici si ……. multi pe deasupra. De ce oare toti comunisti procedeaza la fel….????

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger