AcasăNewsRăzboi total între Firea şi Armand. Ședința de consiliu, suspendată! Şefa PSD...

Război total între Firea şi Armand. Ședința de consiliu, suspendată! Şefa PSD tună și fulgeră

Clotilde ArmandRăzboi total între Firea şi Armand. Ședința de consiliu, suspendată! Şefa PSD tună și fulgeră

Primarul Sectorului 1 Clotilde Armand a decis să taie investițiile pentru patru spitale din București, şi anume pentru spitalele Floreasca, Grigore Alexandrescu, Oftalmologic şi de Arşi. În urma aflării veștii, Gabriela Firea a făcut acuzații grave la adresa acesteia, susținând că scopul este acela de „a distruge” Capitala.

Scandalul a luat și mai multă amploare luni, deoarece ședinţa Consiliului Local Sector 1, unde era pe ordinea de zi un proiect care să revoce decizia de a lăsa fără finanţare cele patru spitale, a fost una scurtă. S-au prezentat doar consilierii de la PSD, restul de la PNL, USR-PLUS şi PMP absentând, susține Gabriela Firea.

Firea a adăugat că va merge mai departe cu o plângere la prefectul Capitalei Traian Berbeceanu, iar dacă acesta nu va reacţiona, PSD va merge în justiţie dacă nu va putea opri această „decizie aberantă”.

„Am dorit să participăm la şedinţa Consiliului Local Sector 1 împreună cu senatorii şi deputaţii din Bucureşti. A fost o şedinţă scurtă deoarece restul nu s-au prezentat din partea PMP, USR-PLUS şi PNL au absentat. Au fost doar cei nouă de la PSD. Consider că e o laşitate să nu participi la o astfel de şedinţă când pe ordinea de zi e un proiect aşa important şi anume revocarea hotărârii de a lăsa fără finanţare 4 spitale mari din oraş.

Nu s-au prezentat. Secretarul Primăriei Sectorului 1 a constatat lipsa cvorumului. Ne pare rău că acesta e răspunsul lor faţă de cetăţeni. Nu arată doar laşitate din punct de vedere politic, ci şi lipsă de respect faţă de cetăţeni. Nu ne oprim aici. Noi am propus în această şedinţă revocarea proiectului de săptămâna trecută. Mergem mai departe. Vom depune un proiect de hotărâre prin care dorim să fie preluate aceste 4 spitale de PMB, prin ASSMB”, a afirmat luni Gabriela Firea.

Firea: „O decizie aberantă, mergem până în instanță”

Prim-vicepreşedintele PSD a mai acuzat PNL şi USR-PLUS că vrea să se derobeze de finanţarea celor 4 spitale din Bucureşti.

„Au semnat o plângere prealabilă care merge la prefectul Capitalei. Aşteptăm o reacţie de la domnul Berbeceanu şi vom merge în justiţie dacă nu vom putea opri această decizie aberantă. Nu înţelegem unde vor merge acei bani, aşa-zişi economisiţi. E un nonsens ce au spus în week-end şi anume că vor avea grijă să stabilească bugete pentru sănătate.

Ei au spus foarte clar că vor să se derobeze de la finanţarea acestor 4 spitale. Sunt minciuni ce transmit acum şi dezinformări ca pur şi simplu să mai anestezieze publicul. Ca primar general am investit foarte mult în sănătate şi de asemenea fostul primar al Sectorului 1 Daniel Tudorache”, a completat Firea.

author avatar
Andreea Vlad
332 afisari

5 COMENTARII

  1. Primaria trebuie sa investeasca in Spital, Biserica si drumuri. Daca nu sa faca macar trotuarul are fata.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger