AcasăNewsRazboi total in PNL! Gruparea Chiliman-Tariceanu-Orban, tinuta pe la usi de oamenii...

Razboi total in PNL! Gruparea Chiliman-Tariceanu-Orban, tinuta pe la usi de oamenii lui Antonescu

Ludovic Orban, Andrei Chiliman si Calin Popescu Tariceanu condamna practicile abuzive ale conducerii PNL

De frica “dizidentilor”, oamenii lui Crin Antonescu, in frunte cu Daniel Chitoiu, s-au refugiat in Palatul Parlamentului. In schimb, Andrei Chiliman si Calin Popescu Tariceanu s-au trezit in fata unui birou inchis.

Ludovic Orban Andrei Chiliman si Calin Popescu Tariceanu condamna practicile abuzive ale conducerii PNL

Marti seara, la ora 18, Delegatia Permanenta a filialei Sector 1 trebuia sa se intruneasca pentru a stabili delegatii organizatiei pentru congresul PNL. Ajunsi la sediul Sectorului 1, membri filialei, in frunte cu Andrei Chiliman, Calin Popescu Tariceanu, deputatii Ludovic Orban si Diana Tusa au gasit usa salii de sedinta incuiata. Si asta pentru ca, de teama acestora, Daniel Chitoiu a mutat reuniunea, fara sa anunte, la Palatul Parlamentului.

Jocul de gleze al oamenilor lui Antonescu le-a oferit un bun prilej “dizidentilor” sa vorbeasca inca o data despre “abuzurile” savarsite de actuala conducere a partidului. “Astazi fusese convenita reuniunea Delegatiei Permanente care avea drept principal punct pe ordinea de zi stabilirea delegatilor la Congresul partidului, numai ca ceea ce constatam este ca reuniunea care fusese ieri stabilita în cadrul Biroului Permament, acum a fost amanata si probabil ca amânarile tin de anumite considerente legate de fortarea Statutului si impunerea unei anumite liste a delegatilor la Congresul care urmeaza la finele acestei saptamani. Ieri am asistat cu stupoare la un gest care nu l-am mai intalnit pana acum si nu l-am mai auzit nicaieri, si anume, brusc 56 de membri ai PNL au cerut sa se transfere la Sectorul 1, multi dintre ei, membri de drept ai Delegatiei Permanente care are menirea sa stabileasca delegati la Congres”, a afirmat Calin Popescu Tariceanu, precizand ca Antonescu ignora vointa unei organizatii intregi.

“Dl presedinte Antonescu in functie este singurul care candideaza la presedintia partidului si atunci nu vad care este motivul acestei îngrijorari. Mai degraba, mi se pare ca situatia decurge din atitudinea unora dintre liderii actuali ai PNL care considera ca cine nu este cu noi – ca sa pun ghilimelele de rigoare – este împotriva noastra. Atunci, aici la Sectorul 1 unde au fost inregistrate o serie de luari de pozitie neagreate de conducerea partidului, trebuie schimbata structura Delegatiei Permanente si practic munca intregi organizati, in loc sa fie reflectata prin desemnarea unor delegati propri la Congres va fi data peste cap si ne vom trezi cu delegati la Congres – asa cum spuneam – vor fi desemnati de o alta majoritate decat cea care este reflectata de structurile Sectorului 1”, a mai spus Tariceanu.
Chiliman: Antonescu isi bate joc de oamenii care l-au sustinut

Atacul la adresa liderului PNL a fost continuat de primarul sectorului 1, Andrei Chiliman. “Antonescu a trimis 56 de turisti de partid in Organizatia sectorului 1 pentru ca prin prezenta lor multi de drept în Biroul Politic si de asemenea in Delegatia Permanenta sa inlocuiasca vointa membrilor organizatiei cu vointa lui Crin Antonescu. Este un lucru care s-a intamplat si arata exact ca lui Antonescu nu-i pasa absolut deloc de munca, de membrii de partid, de cei care au lucrat pentru partid, pentru rezultate bune si care în 2008 l-au scos si pe dansul senator in sectorul 1”, a declarat Andrei Chiliman. La randul ei, Diana Tusa a subliniat ca imixtiunea in filiala demonstreaza inca o data ca in PNL democratia este o vorba-n vant. “Suntem in prezenta unui nou abuz, dupa ce conducerea Filialei a fost schimbata, dupa ce Organizatia de tineret si de studenti a sectorului a fost dizolvata desi singura vina a acestor studenti a fost ca au muncit de-a lungul timpului in campaniile electorale”, a puncat Tusa. Nu inteleg de ce trebuie sa traim aceste lucruri. N-a fost, nu este si nu va fi un partid al lui Quintus, Stolojan sau Antonescu. Le transmit lui Chitoiu si celorlalti care au venit la Sectorul 1 fara sa fi pus o caramida in PNL ca exista viata in PNL si dupa Antonescu”, a precizat si deputatul PNL Ludovic Orban.

author avatar
Ziarul National
Aceasta sectiune stabileste termenii legali si conditiile in care puteti utiliza site-ul
527 afisari

1 COMENTARIU

  1. Nimic nou.Mai este cineva care sa nu stie ca Antonescu este caporal.Tragic este ca are grad mai mare in alte armate.LUI II PLACE ASA DE MULT SOARELE CA ESTE MEREU CU PRIVIREA SPRE RASARIT.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger