AcasăNewsRăzboi pentru PMB. Candidat la Primaria Capitalei, numește „pomeni” ajutoarele sociale pentru...

Război pentru PMB. Candidat la Primaria Capitalei, numește „pomeni” ajutoarele sociale pentru copiii cu dizabilități! Dezvăluiri șocante!

Război pentru PMB. Candidat la Primaria Capitalei, numeste „pomeni” ajutoarele sociale pentru copiii cu dizabilități! Dezvăluiri șocante!Război pentru PMB. Candidat la Primaria Capitalei, numeste „pomeni” ajutoarele sociale pentru copiii cu dizabilități! Dezvăluiri șocante!

Actualul primar al Capitalei se pregătește intens pentru alegerile locale! Gabriela Firea anunță pe Facebook că Nicușor Dan, contracandidatul ei, numește „pomeni” ajutoarele sociale acordate de autoritățile locale, amintind de alocația suplimentară pentru copiii cu dizabilități, un program despre care spune că se va lupta să îl mențină și în anii următori.

„Un program de suflet pentru care voi lupta până la ultima picătură! De 3 ani, părințîi celor aproape 6 000 de copii cu dizabilități pot achita mai ușor tratamente, terapii necesare, și cu sprijinul nostru financiar de 1000 de lei. De la guvern suma este mică, așa cum se poate observă din grafic. Din păcate, sunt politicieni înscriși în cursa pentru Primăria Capitalei care consideră programele socio-medicale, inclusiv acesta, că fiind pomeni. Au declarat în numeroase apariții.

Este un cuvânt foarte urât care nu exprimă realitatea!

Acest sprijin este absolut necesar și mă voi bate că și în următorii ani să se poată acorda, în ciuda dificultăților financiare”, scrie primarul Bucureștiului pe Facebook.

Gabriela Firea își țintește adversarii: „Sunt oameni reci, duri, cinici, care nu au puterea de a înțelege”

„Din păcate, sunt oameni reci, duri, cinici, care nu au puterea de a înțelege cât de greu îi este unui părinte să se descurce cu multele cheltuieli necesare unui copil cu dizabilități, dincolo de amărăciunea din suflet pentru această situație de viață.

A numi pomană un astfel de suport este dureros. Empatia trebuie să caracterizeze toată activitatea noastră, mai ales când oamenii și-au pus încrederea în ține și te-au trimis să iei decizii bune pentru ei. Nu voi dezamăgi această încredere!”, mai scrie aceasta.

PNL și Alianța USR-PLUS îl susțin pe Nicușor Dan în cursa pentru Primăria Capitalei. Astfel, a fost nevoie de o înțelegere a dreptei pentru a a avea un candidat care să aqibă totuși șanse în fața Gabrielei Firea.

author avatar
Alexandru Tîrcavu
219 afisari

2 COMENTARII

  1. Face astfel de afirmații tocmai cel mai mare pomanagiu politic? De unde are el bani în conturi? DNA nu ar trebui să se autosesizeze și să facă o anchetă asupra provenienței banilor acestui mic/mare păcălici?

  2. Desigur , DNA ar trebui sa se autosesizeze si sa faca o ancheta asupra provenientei banilor cuplului Firea-Pandele , care nu sunt pomanagii politici si nici mici / mari pacalici .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger