AcasăRazboi intre Banciu si Badea:"Dintr-un handicapat n-are ce sa iasa"

Razboi intre Banciu si Badea:”Dintr-un handicapat n-are ce sa iasa”

Razboiul intre oamenii de televiziune, Radu Banciu si Mircea Badea, devine din ce in ce mai aprig. Jurnalistii se cearta intre ei prin intermediul emisiunilor pe care le prezinta.

Dupa ce Banciu a spus la B1TV ca nu vrea sa se gandeasca la viitorul copil pe care Badea il va avea, pentru ca „dintr-un handicapat n-are ce sa iasa”, realizatorul “In gura presei”iese si el la atac. Insa de data asta nu e vorba de el, ci chiar de Carmen Bruma, partenera lui de viata. Se pare ca frumoasa roscata este foc si para pe Banciu.

 

„Am vazut ca ai prezentat si ecografia cu copilul in burtica. Sunt mult prea deasupra ta, dobitocule, ca sa te fac terci in seara asta la televizor, si sa spun tot ce ai fi spus tu, boule, daca era vorba sa vorbim despre copii. La cat esti de handicapat, daca ai fi vazut poza asta la un altul, ii urai aluia pe blogul ala al tau nenorocit de analfabet, i-ai fi spus sa-i moara copilul in burta, mama lui, asa esti de prost. Eu nu sa-ti spun asta, dar dintr-un handicapat nici nu are ce sa iasa. Sa nu semene cu Mihai Gadea!”, a spus in urma cu cateva zile Banciu, in cadrul emisiunii „Lumea lui Banciu”, potrivit wowbiz.ro.

In schimb, Mircea Badea a declarat ca nu se simte jignit de faptul ca a fost facut dobitoc si bou, dar ca are o problema cu faptul ca a fost facut handicapat. „Ai mare grija cu mama lui Vasilica 2014 (n.r. cum si-a botezat Badea copilul). Daca da cumva peste tine, aoleu, ai mare grija, roaga-te sa nu va intalniti cumva!”, a spus antenistul, semn ca Bruma este foarte deranjata de afirmatiile lui Banciu la adresa copilului.

author avatar
Andra Nesu