AcasăNewsRazboi intre Administratia Obama si CIA

Razboi intre Administratia Obama si CIA

Intre general si „biografa” sa era o legatura primejdioasa

Generalul Petraeus a cazut pe „Afacerea Benghazi”, surse CIA contrazicand versiunea oficiala a Casei Albe, ca ar fi fost „un atac spontan din cauza unui film antiislamic”.

Intre general si „biografa” sa era o legatura primejdioasa

Practic, orice declaratie a Casei Albe privind tragicul eveniment din Benghazi, Libia, in care si-a pierdut viata ambasadorul SUA, Chris Stevens, si alti trei cetateni americani, a fost contracarata de CIA.

Agentia, pusa la colt

Imediat dupa moartea ambasadorului si a celorlati trei americani, Departamentul american de Stat a declarat ca a fost un atac spontan din cauza filmului antiislamic „Inocenta musulmanilor”. Surse din interiorul CIA au zis „No!”. A fost un atac planuit de insurgentii islamisti, despre care departamentul fusese avertizat cu mult inainte. Apoi, CIA a fost acuzata ca nu a acordat ajutor consulatului, desi erau o gramada de operativi la mica distanta, intr-o casa conspirativa. Wrong! Operativii au cerut de la centru (ala condus de  generalul Petraeus) permisiunea sa actioneze, dar li s-a spus ferm „stand down”, ordin care ar fi venit de la insusi Obama! Si totusi au intervenit. O alta „scurgere” proaspata de informatii care destabilizeaza CIA a fost facuta publica de presedintele Ecuadorului, Rafael Correa. Acesta a declarat ca CIA se foloseste de bani din droguri pentru a finanta opozitia din Ecuador, in vederea alegerilor din 2013.

Sex oral la domnul general

CIA n-a mai avut loc de comentarii, cand insasi capul i-a fost retezat. Nu ca l-ar fi regretat! Generalul Petraeus a fost nevoit sa admita ca a avut o relatie extraconjugala cu Paula Kranz Broadwell, cea care, impreuna cu Vernon Loeb, a scris cartea „All in. Educatia generalului David Petraeus”. Doamna, ea insasi cadru militar, o fi inteles ca trebuie sa-i asigure eroului american „all inclusive”. Presa americana descrie scene de „Academia de politie”, cu sex oral pe sub birou. Problema nu consta in faptul ca doamna era sub sau deasupra biroului, ci in faptul ca dupa ce-l epuiza pe general, incerca sa-i acceseze, neautorizat, posta electronica. Caz documentat de FBI. Povestea incepe sa semene cu „trabucul lui Clinton”!

author avatar
Adina Mutar
336 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger