AcasăNewsRazboi in USL pentru Primaria Iasi

Razboi in USL pentru Primaria Iasi

Acceptat in USL doar ca anexa a PNL, PC-ul lui Dan Voiculescu sare acum la la gatul liberalilor, doar-doar s-o alege cu primaria dulcelui targ moldovenesc.

Totul a pornit de la sondajele interne comandate de USL in vederea stabilirii candidatilor pentru localele viitoare. Constatand ca Tudor Ciuhodaru, conservator cu acte-n regula de ceva vreme, este mai bine cotat decat el si colegii sai liberali, Relu Fenechiu s-a grabit sa declare ca nu este obligatoriu ca persoanele iesite primele in sondajele sa si fie nominalizate candidati ai USL, deoarece “trebuie respectat protocolul national (prin care s-au impartit functiile)”.

Afirmatia a zdruncinat fragilul echilibru intern din USL si l-a scos din pepeni pe rezervatul presedinte al PC, Daniel Constantin: “Fenechiu vorbeste numai prostii. Ar fi bine sa taca daca mai doreste binele USL. (…) Anumiti lideri judeteni ar trebui sa se opreasca din declaratii care vizeaza interesul personal, in detrimentul obiectivului USL”.

Distractiv este ca, in conformitate cu sondajele, “obiectivul” Uniunii poate fi atins de pesedistul Gheorghe Nichita, ceea ce inseamna ca liberalii si conservatorii se bat ca chiorii pe o functie unde favorit este un social-democrat. In tot acest timp, marul dihoniei liberal-conservatoare, Tudor Ciuhodaru, refuza sa lase politica sa-i otraveasca vacanta, pe care si-o petrece departe de sondaje si colegi, in Spania, alaturi de familie.

author avatar
Simona Badulescu
244 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger