AcasăNewsRăzboi în Ucraina. Un obuz rus a lovit un depozit de deșeuri...

Război în Ucraina. Un obuz rus a lovit un depozit de deșeuri radioactive!

obuz kievRăzboi în Ucraina. Un obuz rus a lovit un depozit de deșeuri radioactive!

Ruşii atacă şi obiective radioactive din Ucraina. Obuzele lor au lovit duminică dimineața un depozit cu deșeuri radioactive din zona Kievului. Potrivit primele informații din presa ucraineană, n-ar exista niciun pericol pentru populație.

Vestea a fost adusă de Inspectoratul de Stat de Reglementare în domeniul Nuclear al Ucrainei, care a precizat că este vorba de deșeuri radioactive aparținând filialei din Kiev a Asociației Radon.

Nu există creşteri ale radiaţiilor

Serviciul de presă al Serviciului de Urgență a declarat pentru Interfax-Ucraina : „ Lovitura a cazut lângă clădirea care adăpostește depozitul. Clădirea a rămas intactă”. Camerele de supraveghere au înregistrat căderea obuzelor.Sistemul automat de monitorizare a radiațiilor este defect.

O evaluare completă va fi făcută după terminarea bombardamentelor.

Rachete de croazieră din Marea Neagră

Rusia a continuat sâmbătă atacurile asupra mai multor oraşe ucrainene și capitala Kiev. Oficialii ucraineni spun că au fost lansate rachete de croazieră către Ucraina dinspre Marea Neagră.

Aceștia au raportat mai multe pierderi printre forțele rusești. Atacurile armatei ruse au lovit sâmbătă dimineață un bloc de locuințe din centrul Kievului. Bombardamente au fost raportate imeiat după miezul nopții în Vasilkov, la periferia Kievului, și în orașul Harkov.

 

author avatar
Andrei Ștefan
163 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger