AcasăNewsRĂZBOI ÎN UCRAINA. Rusia a acuzat direct România! Soldați români, trimiși în...

RĂZBOI ÎN UCRAINA. Rusia a acuzat direct România! Soldați români, trimiși în secret la Odesa

odessaRĂZBOI ÎN UCRAINA. Rusia a acuzat direct România! Soldați români, trimiși în secret la Odesa

Rusia a acuzat România că ar fi trimis soldați români, în secret, pentru a ajuta Ucraina. Astfel, Ambasada rusă în Africa de Sud a scris un mesaj pe Twitter, acolo unde a transmis că un grup militar NATO, format din militari români, ar fi fost trimis la începutul lunii în Odesa.

Mai precis, oficialii au informat că un grup secret de monitorizare al NATO, format din oficiali ai unei companii militare private din România, se află în Odesa. Amabasada Rusiei în Africa de Sud a mai transmis că românii ar ajuta regimul nazist din Kiev, instalat la Odesa, așa cum în anul 1943 forțele române au ajutat trupele germane să ocupe Odesa.

„Un grup secret de monitorizare al NATO, format din oficiali ai unei companii militare private româneşti, a început să lucreze la Odesa», relatează presa. Aşadar, românii ajută regimul nazist kievean instalat la Odesa, la fel cum forţele armate ale României au ajutat forţele germane să ocupe Odesa în 1943. Se pare că cineva nu a învăţat din istorie”, se arată în postarea de pe Twitter a Ambasadei Rusiei în Africa de Sud. Mesajul, postat joi, este însoţit şi de imagini ale liderilor armatei țării noastre în Al Doilea Război Mondial.

Reacția companiei românești acuzată de Rusia că a trimis soldați în secret în Ucraina

Compania românească acuzată de Rusia că a trimis soldați în secret în Ucraina a reacționat. Nord Star Support Group a negat orice fel de implicare în conflictul armat din Ucraina. Informațiile au apărut inițial în presa rusă, iar compania transmite că sunt false.

„North Star Support Group (NSSG), unul dintre liderii globali ai segmentului de servicii de consultanță și management al riscului pentru companii private ce desfășoară operațiuni de business în cele mai dificile regiuni din lume, anunță că informația transmisă de agenția de presă RIA Novosti conform căreia colaboratori români ai companiei ar fi implicați în operațiuni desfășurate în Odesa este complet falsă.

NSSG nu are în momentul de față colaboratori în orașul Odessa, din Ucraina, și nu desfășoară nicio activitate în această zonă. Mai mult decât atât, NSSG nu este o companie de tipul PMC – Private Military Company – și nu are nicio implicare militară în teatrele de conflict, inclusiv în războiul din Ucraina”, se arată într-un comunicat trimis de reprezentanții firmei.

author avatar
Andreea Vlad
1.581 afisari

9 COMENTARII

  1. Tebelisme ale ambasadei Rusiei la Pretoria sau influența aburilor betiei cu vodcă asupra intelectului. Penibil.

  2. Exista destui ” binevoitori” care ar vrea sa implice NATO in raznoi mondial.Dar daca-i musai sa bagati batul prin gard alegeti-va alt slugoi .De exemplu spuneti ca ati gasit o armata de amazoane din Suedia care violau rusii sub amenintarea pistoalelor cu vodka

  3. Armatele private sant mercenari angajati cu banii globalistilor pentru 2000+ pe zi. Plus trupele speciale americane si engleze care lupta in ucraina impotriva rusilor. Fapt recunoscut si in Anglia, ei zic ca doar ii invata pe ucrainieni sa foloseasca armele care le-au primit in ajutor, plus logistica, inteligenta. Plus miliarde pompate in ucraina pentru razboi. Este deja un razboi mondial nedeclarat.

  4. Românii spurcați că de obicei! Ne vine vremea și nouă să plătim pentru păcate!

    • BOU transnistrian , chiar o sa vina vremea sa platiti pentru pacatele voastre. „Mama Rusie” kaput, teritoriile cotropite kaput, puzderie de republici din Asia bai,bai.

  5. Un grup de mercenari romani, condusi de Tudor Vladimirescu, cu celule de actiune dirijate de susnumitii Alexandru Averescu, Petru Rares si Nicolae Balcescu, teroristi dati in urmarire internationala de serviciile secrete de la Kremlin. Pe baza la gogosi de genul asta a decis tavarisci Putin ca armata rusa o sa marsaluiasca in tinute de parada pe bulevardele din Kiev in 5 zile de la invazie… Batman, Batman…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger