AcasăNewsRăzboi în Ucraina. Britanicii îşi trimit avioanele de luptă în România. Spaţiul...

Război în Ucraina. Britanicii îşi trimit avioanele de luptă în România. Spaţiul nostru aerian, prioritate pentru NATO

aviatia britanicaRăzboi în Ucraina. Britanicii îşi trimit avioanele de luptă în România. Spaţiul nostru aerian, prioritate pentru NATO

Amiralul Sir Tony Radakin, cel care este şeful Armatei Regatului Unit, a fost într-o vizită rapidă în România și a transmis un mesaj de asigurare.

El a calificat războiul pornit de Rusia drept inacceptabil. A amintit și că, începând de luna viitoare, aviația militară a Regatului Unit va avea în țara noastră misiuni de supraveghere a spațiului aerian.

Aviația militară din UK, misiune deasupra României

Sir Tony Radakin a amintit că, începând de luna viitoare, aviația militară a Regatului Unit va avea în țara noastră misiuni de supraveghere a spațiului aerian, în cadrulvizitei de ieri la București.

Este o plăcere să mă aflu aici, în România. Este prima dată când vizitez această ţară. Sunt de 100 de zile şeful apărării şi aceasta este a treia ţară străină pe care o vizitez.

Am avut discuţii foarte productive cu şeful apărării dumneavoastră, cu care am vorbit despre situaţia internaţională actuală şi despre modul în care ţările îşi unesc forţele, în special ţări ca România şi ca Regatul Unit, ca doi parteneri din NATO cu o relaţie militară solidă.

Legătura noastră militară durează de mult timp şi este fundamentată pe toate forţele noastre armate”, a spus amiralul Tony Radakin, într-o declaraţie de presă la sediul ambasadei Regatului Unit la Bucureşti.

Amiralul a transformat Marina Regală

Sir Radakin a fost şef al Statului Major Naval din iunie 2019 până la începutul lunii noiembrie 2021, timp în care a supravegheat o transformare la scară largă a Marinei Regale, a susţinut o prezenţă navală reînnoită în întreaga lume şi a asigurat un program extins de construcţii navale.

Este unitatea militarilor noştri, unitatea reacţiei politice cea care răspunde la ceea ce se întâmplă în Ucraina.

Acest lucru ne ţine pe toţi în siguranţă şi demonstrează Rusiei cât de inacceptabil este comportamentul său şi cum ne vom uni forţele pentru a ne proteja comunităţile şi pentru a sprijini Ucraina”, a adăugat şeful militar al Forţelor Armate ale Regatului Unit.

author avatar
Andrei Ștefan
989 afisari

10 COMENTARII

  1. tot mai multi prieteni si aliati ne vor in razboi cu rusia , sa scoate noi castanele din foc , ei au mainile prea delicate .

  2. ”începând de luna viitoare, aviația militară a Regatului Unit va avea în țara noastră misiuni de supraveghere a spațiului aerian.”
    Da, da! Suntem in 12 martie….

  3. Sptijina ba in numele englezilor tai ca borell de la ue a spus ca a gresit ce 0a promis ucrainei . Pune pielea engllezilor in joc nu pe a noastra noi vrem pace cu rusii!!

  4. Reptilele de la Buckingham isi dau ultima beshina si vor sa ajunga cu toata Anglia pe fundul Oceanului…

  5. e bine ca ne ajuta NATO ,dar cine plateste aceste costuri!!!?? noi sau NATO ??!! .ps ne mai apara nato dupa treaba cu MOTORINA FURATA asa sa scris cred ca in toamna ,ca au descoperit americani ca li s-a furat o mare cantitate de motorina ,ei nu au stiut ca furtul e sport nationala in romania ,precum betia in russia .

  6. Vigilentii astea au scapat drona si buk . urile care au doborit avionul si helicopterul in delta ? Despre perfidul albion ce sti din istoria lui de tradari ?

  7. RECUNOASTEREA LUI BORELL PRIVIND INVITATREA UCRAINEI DE INTRARE IN UE SI NATO A FOST FACUTA LA NOAPTEA MINTII SAU LA UN CHIOLHAN !,ASTA POATE SA EXPLICE
    IGNORAREA REALITATII : EXISTENTA A 3 CONFLICTE CU RUSIA PENTRU CRIMEEA ,DONET SI LUGANSK !,LA CARE TREBUIA AVUTA IN VEDERE CORUPTIA LA UN NIVEL FF INALT.
    PREZENTA UNOR AVIOANE UK IN ROMANIA NU GARANTEAZA SECURITATEA ROMANIEI INTR-UN EVENTUAL CONFLICT CU RUSIA.
    RAMANE DE VAZUT CUM VOR CONSIDERA RUSIA CELE 14 ELICOPTERE VENITE IN ROMANIA PE MOTIV DE MENTENANTA !.
    SA VEDEM CAND SI CU CE DOTARE VOR PLECA SI CARE VOR FI RECEPTIONATE ,DE CINE SI UNDE !!

  8. Anglia are armata teribil de buna si de experimentata. Pe unele locuri intrece chiar si armata americana.

  9. razboiul de aparare este acceptabil numai daca Saddam poseda arme chimice si bacteriologice interzise si ameninta cu aceste arme , care pot lovi Londra in 45 de minute , traversand Mediterana si intreg spatiul aerian al statelor membre NATO, bine aparat de scuturile antiracheta americane.
    razboiul impotriva unei tari suverane si independente devine acceptabil , chiar daca Libia nu are arme de distrugere in masa si nu ameninta Regatul Unit, dar are foarte mult petrol si refuza sa-l disponibilizeze in conditiile fixate in mod justificat de Marile Democratii Nord Atlantice.
    razboiul impotriva unei tari suverane si independente care nu are arme de distrugere in masa si care nu ameninta Regatul Unit este acceptabil daca impiedica miscarile de secesiune si refuza dezmembrarea tarii ,pretins a fi aparata de garantii internationale prin Tratatul de La Helsinki privind integritatatea si fermitatea frontierelor de stat, tari cum ar fi Jugoslavia, sau Siria pot fi atacate justificat.
    aceste exemple de mai sus ne sunt furnizate de presa comunista platita de Putin si nu sunt decat diversiuni ce nu pot fi luate in considerarea de Lumea Civilizata.
    totusi, le-am postat pentru a vedea in ce lume bolnava traim , cand dreptul popoarelor si natiunilor suverane si indepdendente de a fi atacate acceptabil este contestat
    de propaganda Russia Today si Sputnik.
    totusi exista si solutii pasnice, care vor rezolva fara varsare de sange aceste inechitati prin absorbtia Kosovo , Ucraina , Georgia si Kazakhstan in NATO si EU, prin proceduri de urgenta in situatia in care Rusia lui Putin rezista presiunilor internationale si nu accepta sa capituleze in fata fortelor Pacii .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Veşti proaste pentru bugetarii obişnuiţi să acord vouchere de vacanţă. De ce trebuie să se bucure cât mai mult de ele în 2024

Voucherele de vacanţă au produs discriminări în societate şi au generat pagubă în bugetul statului. De aceea, e posibil ca anul 2024 să fie...

Alimentul de bază care a atins un preţ exorbitant la raft, cel mai mare din ultimii 15 ani. De ce s-a ajuns în această...

Preţurile alimentelor cresc, la raft, aproape de la o zi la alta. Astfel, s-a ajuns în situaţia ca un produs de bază să ajungă...
proger