AcasăNewsRĂZBOI ÎN UCRAINA. Bărbați care fug de înrolare / Cât costă trecerea...

RĂZBOI ÎN UCRAINA. Bărbați care fug de înrolare / Cât costă trecerea graniței în România

RĂZBOI ÎN UCRAINA. Bărbați care fug de înrolare / Cât costă trecerea graniței în România

Doi locuitori din regiunea Cernăuți, în vestul Ucrainei, au ajutat cetățeni ucraineni apți pentru serviciul militar să părăsească ilegal țara.

Aceasta, în condițiile în care președintele ucrainean Volodimir Zelenski a decretat mobilizare generală împotriva forțelor Rusiei.

4.500 de dolari să scapi de ruși

Potrivit biroului procurorului general din Cernăuți, un locuitor din Boian, în raionul Noua Suliță, împreună cu un consătean, au pus la cale o schemă de migrare ilegală a cetățenilor ucraineni în străinătate – bărbați cărora le este interzis să părăsească țara, în urma decretului semnat de Zelenski la 25 februarie, dar care refuză înrolarea.

Oamenii legii i-au reținut pe suspecți în timp ce încercau să treacă în România un ucrainean recrutat, contra sumei de 4.500 de dolari, informează Korrespondent.

Procuratura urmează să anunțe măsurile preventive împotriva acestora, în timp ce și alte persoane implicate au fost identificate.

Luna trecută, autoritățile au anunțat că aproximativ 700 de bărbați ucraineni apți militar au încercat să plece în străinătate și au fost reținuți, încălcând legea marțială în timpul agresiunii armate a Rusiei împotriva Ucrainei.

 

author avatar
Tudor Borcea
752 afisari

4 COMENTARII

  1. daca au fugit in papuci, alta chestia era in suv, atunci nu mai fugeau doar se deplasau pe sensul de mers

  2. Poti sa fugi, poti sa fugi. Ca o-ncurci, o-ncurci. Oricum te-alerg, te prind, te sparg la buci.

  3. Bai jidanski de Jelenksi, dar de faptul catoti racketii au sters-o de acolo nu zici nimic, bai criminalule ordinar ? Tu nu esti decat un actoras ratat, esti numai o trompeta a amerlocilor, trebuie sa executi ordinele cabalei globaliste, altfel te executa aia si pe tine, si pe toti cei din jurul tau, bai maimutoiule ratat !! Esti un jidan spurkat, si nimic mai mult, bai adorator al satanei, tu ai vrea sa atragi cat mai multi in razboiul tau de tot kakatul, bai salbatickule de ukro-na-zi, numai polonezii isi pun pielea pe bat pentru voi, restul toti stau lateral, va lasa sa luptati pana la ultimul ukro-na-zi impotriva rusnacilor aia tot asa de salbatici ca si voi !! Multa sanatate, bai Jelenski, bai diktatorul lui peste prajit, si vezi ca sunt destui care fac pluta pe Tisa, trec dintr-o colonie esuata in cealalta colonie semi-esuata, apoi merg spre Occidentul ala ateu si decadent, plin de cei 10 negrisori care nu prea au chef de munca, ci numai prostii au in cap !! Ha ha ha 🙂 Bai jidanski, vezi ca vine Iarna Nucleara si pe la voi, macar o sa aveti si voi un micut desert pe acolo, ca oricum sunteti un fel de Afrika de la merginea Europei !! Ha ha ha 🙂 Bai,toti isi bat ceva de voi, in caz ca nu ai observat, bai actorasule nazist imputit !!

  4. Păi, cum așa, erau doar poporani, oameni simpli care trebuie să fie carne de tun. Băieții deștepți au rupt barierele din vămi de mult. Uitați-vă numai pe drumurile din România câte mașini cu numere de Ucraina circulă sau sunt abandonate, de organele locale nu știu ce să mai facă. De exemplu, în județul Tulcea, au fost luate măsuri de a aduna mașinile părăsite care încurcă circulația și ocupă locurile prin parcări și le depozitează în locuri destinate acestora.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger