AcasăNewsRăzboi în Ucraina. A fugit împuşcat de la Kiev, ca să-i scoată...

Război în Ucraina. A fugit împuşcat de la Kiev, ca să-i scoată glonţul la un spital din Botoşani!

operatie spital

Un bărbat în vârstă de 33 de ani, care a fost împuşcat în Kiev, a fost internat sâmbătă dimineaţă la Spitalul Judeţean de Urgenţă „Mavromati” din Botoşani, a declarat directorul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Botoşani, medicul Monica Adăscăliţei.

Potrivit acesteia, bărbatul este din Turkmenistan şi efectua studii universitare la Kiev.

Ruşii au tras în maşina în care se afla

Pacientul ar fi fost împuşcat pe 27 februarie, însă a fugit din spital cu intenţia de a ajunge în Turcia, dar în timp ce se deplasa către această ţară, maşina în care se afla a fost atacată din nou de soldaţii ruşi. Studentul din Turkmenistan s-a refugiat în România.

Bărbatul a venit din Ucraina, din zona Kiev, şi prezenta mai multe plăgi împuşcate în regiunea fesieră şi lombară, cu o fractură de şold stâng şi maleolă peronieră, adică gleznă.

El este stabil, prezintă în continuare corpurile străine în zonele în care a fost împuşcat. A fost investigat în Unitatea de Primiri Urgenţe şi internat pe Secţia de chirurgie”, a afirmat Adăscăliţei.

Directorul DSP, care asigură şi gărzi la Spitalul Judeţean de Urgenţă „Mavromati”, susţine că plăgile împuşcate ale bărbatului erau suprainfectate.

author avatar
Andrei Ștefan
533 afisari

2 COMENTARII

  1. Minte. A fost surprins in timp ce spargea o banca la Kiev. Paznicii l-au somat iar el a fugit. Au tras dupa el dar s-a urcat in masina complicilor si a disparut.

  2. Imi aduce aminte de trenurile de francezi ce se întorceau de pe front in spitale de front din spatele frontului in marele razboi. Toate cu soldati si subofiteri impuscati superficial in brat. Pana s-au prins ofiterii apoi hop nu mai intrai la infirmerie decat mai mult cu picioarele inainte cine mai avea picioare.
    Vroiau sa scape de lupta.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger