AcasăNewsRATB: VEZI ce autobuze circula pe trasee scurtate, luni, din cauza ninsorii!

RATB: VEZI ce autobuze circula pe trasee scurtate, luni, din cauza ninsorii!

Ca urmare a inchiderii circulatiei pe DN1 intre Bucuresti si Barcanesti, din cauza ninsorii abundente, liniile de autobuze 301, 335, 131 si liniile express 780 si 783 vor intoarce la Piata Presei.

(foto: ziarelive.ro)

Autobuzele 301, 335, 131 si liniile express 780 si 783 vor circula dupa indicatiile agentilor de la Brigada de Politie Rutiera si vor intoarce la Piata Presei din cauza inchiderii circulatiei pe DN1 intre Bucuresti si Barcanesti, a declarat luni, purtatorul de cuvant al Regiei Autonome de Transport Bucuresti (RATB), Brandusa Raeceanu, potrivit Mediafax.

Raeceanu a mai precizat ca si linia 304 va circula pe un traseu scurtat, iar liniile 261 si 205 vor circula pe un traseu modificat, de la Piata Presei prin Cartierul Damaroaia. Purtatorul de cuvant de la RATB a mai spus ca si linia 246 circula pe un traseu mai scurt, iar soferii vor intoarce la Cora Pantelimon, neputand sa mai ajunga la terminalul Granitul. Linia 216 circula prin Soseaua Giurgiului, strada Turnu Magurele si strada Resita, iar linia 125 intoarce in intersectia Soseaua Oltenitei cu strada Iriceanu.

Totodata, raman in vigoare traseele scurtate inca de luni dimineata, in cazul autobuzelor de pe liniile 106, 302 si 185. Astfel, autobuzele de pe linia 106 intorc la Master, in loc de Cartierul Rosu, cele de pe linia 302, la Celofibrei in Soseaua Alexandriei, cu o statie inainte de terminal. Autobuzele de pe linia 185 intorc la Valea Oltului, pentru ca nu se poate circula pe Drumul Cooperativei.

De luni, ora 12.00 pana marti, ora 2.00, Capitala se afla sub avertizare Cod portocaliu de ninsori abundente. In acest interval, avertizarea este valabila pentru toata jumatatea sudica a tarii – judetele judetele Caras-Severin, Mehedinti, Gorj, Dolj, Valcea, Arges, Olt, Teleorman, Giurgiu, Dambovita, Ilfov, Prahova, Vrancea, Buzau, Ialomita, Calarasi, Galati, Braila, Constanta, Tulcea. Aici va ninge abundent, iar vantul va sufla cu rafale de pana la 55 kilometri pe ora, stratul nou de zapada depasind 30 – 50 de centimetri.

484 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger