AcasăNewsUPDATE - RATB: Trasee modificate din cauza carosabilului impracticabil

UPDATE – RATB: Trasee modificate din cauza carosabilului impracticabil

UPDATE Autobuzele de pe alte trei linii -223, 304 si 125 – circula pe trasee modificate, pentru ca nu pot ajunge la terminal, a declarat purtatorul de cuvant al RATB. Autobuzele de pe linia 223 intorc la Pod Vitan, neputand ajunge pana la Cartierul Confort City, cele de pe linia 304 intorc la Pasajul Otopeni pentru ca nu mai pot ajunge la terminal Laromet, iar autobuzele de pe linia 125 isi incheie traseul in intersectia strazii Iriceanu cu Soseaua Oltenitei.

Mai multe autobuze au traseele modificate, din cauza conditiilor meteo nefavorabile si a carosabilului impracticabil. In ciuda problemelor, nicio linie de transport in comun nu este blocata sau desfiintata, a anuntat, marti, Regia Autonoma de Transport Bucuresti (RATB).

(foto: ziarelive.ro)

Zapada, poleiul si viscolul care au dat mari batai de cap soferilor din intreaga tara au dus, marti, la modificarea traseelor unor mijloace de transport in comun din Capitala.

Astfel, liniile de autobuze 106, 421 si 312 circula pe rute modificate din cauza carosabilului impracticabil, a declarat marti, purtatorul de cuvant al RATB, Brandusa Raeceanu, pentru Mediafax. Linia 106 nu mai poate ajunge pana la capat, in Cartierul Rosu, soferii RATB fiind nevoiti sa intoarca la Master. Totodata, soferii liniei 421 intorc la Dragomiresti, in loc de Zurbaua, iar cei ai liniei 312 intorc la Metro Berceni, in loc de Piata de Gros.

Purtatorul de cuvant al Regiei Autonome de Transport Bucuresti a declarat ca la aceasta ora se circula pe toate liniile, nefiind trasee blocate sau desfiintate.

277 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger