AcasăNewsRATB infiinteaza o noua linie de autobuze

RATB infiinteaza o noua linie de autobuze

Locuitorii Capitalei care au domiciliul in zona sau doar drum pe ruta Cartierul Latin-Prelungirea Ghencea, din sectorul 6 al Capitalei, si folosesc transportul in comun de suprafata primesc vesti bune.

Reprezentantii Regiei Autonome de Transport Bucuresti au anuntat, joi, ca se infiinteaza o noua linie de autobuze – 222. Masura se vrea a suplimenta mijloacele de transport in comun deja aflate in uz, in vederea preluarii calatorilor care aleg sa foloseasca mijloacele RATB.

De sambata 6 decembrie, mai exact de Sfantul Nicolae, autobuzele 222 vor circula pe ruta Complex Cartier Latin pe Prelungirea Ghencea, Bulevardul Ghencea si pana la terminalul Ghencea  – zona in care intorc tramvaieele care circula pe liniile 41, 47, dar si autobuzele 126.

Sursa foto: stirile.rol.ro

574 afisari
Zenville

Ultimele știri

ANM anunţă că se schimbă vremea în România! Diferențe mari de temperatură de la o zi la alta. Prognoza pentru Bucureşti

În acest weekend, vremea intră într-un proces de încălzire. Cu toate acestea, nu vom scăpa de ploi. Potrivit meteorologilor, precipitațiile vor fi prezente în...

Bucureştiul se închide din nou în weekend pentru maşini. Se deschide pentru pietoni. Zonele cu restricţii de trafic

Şoferii care ar dori să iasă cu maşina prin Bucureşti, în weekend, trebuie să ştie că Poliţia Rutieră a stabilit câteva restricţii. În Capitală,...
proger