AcasăNewsRATB are un alt director interimar

RATB are un alt director interimar

O noua schimbare la nivelul conducerii RATB. In conditiile in care, pana de curand, Regia Autonoma de Transport Bucuresti era condusa de Vincentiu Antonescu, in calitate de director general, membrii Consiliului de Administratie al institutiei care se ocupa de furnizarea transportului in comun de suprafata la nivelul Capitalei au ales sa faca o modificare la nivelul primei functii in schema de conducere.

Drept urmare, Antonescu a fost inlocuit de la sefia RATB, dupa circa un an si sapte luni de cand fusese numit pe acest fotoliu, tot in postura de intermar. Vestea a fost confirmata, joi la amiaza, de catre viceprimarul Capitalei, Cornel Pieptea, pe contul sau de Facebook. „Decizia Consiliului de Administratie al ‪RATB de a schimba directorul general este binevenita, in contextul in care regia s-a confruntat in ultima perioada cu probleme grave, de la blocarea conturilor de catre ANAF la amenzi uriase pentru nerespectarea drepturilor calatorilor”, considera liberalul.

Noul sef al Regiei este Radu Orzata, care va prelua, interimar, atributiile de director general al RATB, din postura Consiliului de Administratie al institutiei.

152 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger