AcasăNewsRATB anunta modificari ale statiilor in zona Piata Sudului

RATB anunta modificari ale statiilor in zona Piata Sudului

Locuiti in sectorul 4 al Capitalei? Daca da, aflati ca reprezentantii Regiei Autonome de Transport Bucuresti precizeaza ca, in perioada urmatoare, ca urmare a lucrarilor la pasajul subteran „Piata Sudului”, mai multe statii RATB vor fi reamplasate.

Este vorba despre masuri temporare, ce vor fi aplicate incepand de miercuri, in zona intens circulata din Bucuresti. Astfel, RATB anunta calatorii ca, din 5 noiembrie, statia in care opresc tramvaiele liniei 11 numita „Piata Sudului” si aflata pe Soseaua Oltenitei se muta, pe sensul catre Sura Mare, dupa intersectia cu strada Nitu Vasile.

Totodata, de joi incepand statia de tramvai denumita „Soseaua Berceni”, situata pe Soseaua Oltenitei, se desfiinteaza temporar. Conform comunicatului RATB, vizat de aceasta masura este punctul de oprire al tramvaielor lineii 11 de pe sensul Romprim.

De asemenea, tot de joi, statia „Piata Sudului”, destinata autobuzelor 232, 634, N103 si N106, aflata pe aceeasi sosea, se reamplaseaza, dupa cum urmeaza: pentru liniile 232 si N106 pe intrarea Netea, dupa intersectia cu Sos. Berceni, iar pentru liniile 634 si N103 pe Sos. Oltenitei, înainte de intersectia cu Intrarea Netea.

Sursa foto: ratb.stfp.net

author avatar
Cristina Stefan
309 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger