AcasăNewsRATB a devenit STB SA. Firea asigura: prin aceasta reforma, nu vor...

RATB a devenit STB SA. Firea asigura: prin aceasta reforma, nu vor fi facute disponibilizari

Abrevierea RATB ramane in istoria municipalitatii. Regia Autonoma de Transport Bucuresti SA a devenit, de joi incepand, Societatea de Transport Bucuresti – pe scurt, STB SA.

„Aceasta modificare este obligatorie pentru accesarea de fonduri europene nerambursabile de catre autoritatea publica locala”, din cate a precizat social-democrata aflata in fruntea Primariei Capitalei. Masura administrativa este anuntata a fi o etapa esentiala pentru modernizarea transportului public in zona Bucuresti-Ilfov.

Angajatii care se temeau ca ar putea ramane fara locuri de munca, o data cu aceasta schimbare, au primit promisiuni ferme ca acest lucru nu se va intampla. „Primarul General, Gabriela Firea, ii asigura pe toti angajatii Regiei ca, prin aceasta reforma, nu vor fi facute disponibilizari de personal, toti salariatii urmand sa fie preluati in structura noii societati comerciale”, se mai arata in comunicatul PMB.

Nu in ultimul rand, locuitorilor Capitalei li se aduce aminte faptul ca, din octombrie incepand, urmeaza sa ajunga in Bucuresti primele autobuze noi, dotate cu standarde moderne, din lotul de 400 cumparate de Primaria Generala.

779 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger