AcasăNewsRasturnare spectaculoasa de situatie! Dinu Patriciu - dat in judecata de chinezoaica!

Rasturnare spectaculoasa de situatie! Dinu Patriciu – dat in judecata de chinezoaica!

Aflata in pericol sa piarda tot si sa raspunda pentru escrocheriile comise in cadrul firmelor pe care le dirijeaza, chinezoaica Melanie Chen isi joaca ultima carte: l-a dat in judecata pe Dinu Patriciu, cerand executarea acestuia in favoarea DP Holding, companie pe care o administreaza chiar ea.

Dinu Patriciu i-a oferit asiaticei puteri depline in compania lui

Rasturnare spectaculoasa de situatie in cazul lui Dinu Patriciu: chinezoaica Melanie Anne Chen incearca sa blocheze impartirea averii amantului in cadrul procesului de partaj intentat de sotia acestuia. Cum? Deschizand un nou dosar!

Melanie Chen incearca sa puna mana pe toata averea miliardarului apeland la o strategie bine pusa la punct

Procesul aflat pe rolul Judecatoriei Sectorului 1 i-a fost intentat magnatului de catre DP Holding SA, companie condusa de Melanie Anne Chen, amanta lui Patriciu.

Actiunea vine ca o reactie la „complotul” creat impotriva chinezoaicei, care ar avea ca rezultat final izgonirea acesteia din afacerile familiei Patriciu.

Dupa cum a dezvaluit „National” saptamana trecuta, in dosarul de partaj se ajunsese la o solutie de compromis: Dana trebuia sa-l declare iresponsabil pe Dinu Patriciu, pentru ca acesta sa scape de puscarie si de datoriile uriase la banci, iar in schimbul ajutorului oferit urma sa primeasca o parte din averea miliardarului.  Fara procese si fara scandal.

Ajutorul a venit si din partea Anei Patriciu, fiica lui Dinu, si a fratelui magnatului, Serban Patriciu, care s-au aliat impotriva intrusei asiatice care vrea sa puna stapanire pe imperiul miliardarului.

Stapana absoluta

Compania DP Holding, condusa de chinezoaica, vrea sa-l execute silit pe magnat

Asa ca Dana Patriciu, cat si cel mai apropiat colaborator al magnatului, Peter Imre, au dat declaratii favorabile in procesul in care se cerea ca mama lui Dinu Patriciu sa obtina dreptul a administra averea acestuia, pe motiv ca el este iresponsabil din cauza bolii. Iar acest lucru i-a picat manusa chinezoaicei Melanie Chen.

Dana, Ana si Serban Patriciu au facut front comun impotriva chinezoaicei

Chinezoaica era singura persoana care putea administra averea lui Dinu Patriciu in cazul in care acesta devenea incapabil, gratie unei procuri speciale pe care magnatul a semnat-o la notar, prin care ii oferea asiaticei puteri depline. Asa ca, acum, in cadrul companiei, Melanie Chen a devenit singura persoana care are drept de administrator, la fel ca Dinu Patriciu. Iar cum despre Patriciu se spune ca nu mai este in deplinatatea facultatilor mintale, chinezoaica si-a luat rolul in serios. Astfel, ea a cerut magistratilor sa blocheze toate tranzactiile (inclusiv cele din dosarul de partaj), pentru ca DP Holding, pe care ea o administreaza, sa recupereze prejudiciile create de Dinu Patriciu. Ca persoana juridica inregistrata in Elvetia, DP Holding poate obtine cu usurinta executarea silita a debitorului Dinu Patriciu, intreaga avere ajungand la cheremul chinezoaicei. Dupa ce banii ii vor fi transferati din conturile personale in conturile DP Holding, nu este exclus ca Dinu Patriciu sa se retraga discret, la brat cu Melanie Chen, in Barbados. Acolo unde este ancorat si vasul de lux pe care magnatul i l-a oferit chinezoaicei, in semn de recunostinta…

author avatar
Dan Bratu
3.259 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger