AcasăNewsRăsturnare de situaţie ŞOCANTĂ în cazul fetei de 11 ani dispărută şi...

Răsturnare de situaţie ŞOCANTĂ în cazul fetei de 11 ani dispărută şi găsită cu ajutorul Ro-Alert. Cine era, de fapt, „salvatorul” ei

politia

Autorităţile au avut parte de o răsturnare de situație în cazul fetei de 11 ani din Afumați găsită după ce a fost emis mesaj RO-Alert. Aceasta ar fi fost răpită și agresată sexual chiar de cel care a sunat la 112 să spună că se află acasă la el.

Bărbatul în vârstă de aproximativ 50 de ani s-ar fi speriat când a primit mesajul de avertizare și a alertat autoritățile.

Cum a dus-o agresorul acasă la el

Individul, care a recunoscut că a agresat-o sexual, a fost arestat. Inculpatul a fost adus la Judecătoria din Sectorul 1, unde a fost admisă cererea de arest preventiv pentru urmatoarele 30 de zile. Acuzatul nu a depus contestație.

Când și-a dat seama că este căutată, chiar individul în casa căruia se afla a sunat la 112, în jurul orei 19. Era în compania copilei de ore bune. Individul a recunoscut, spun achetatorii, actele de agresiune sexuală, care s-au petrecut în locuința sa din sectorul 1.

„Tânăra s-a prezentat în jurul orelor 11 la o tarabă unde persoana vinde diferite obiecte. A fost invitată de persoana care are calitatea de inculpat în cauză pentru a se spăla pe cap.

Mama persoanei vătămate a observat ca aceasta poartă lenjerie intimă bărbătească și că prezenta urme de sânge în zona genitală.

Urmează să se stabilească dăcă cercetările vor fi extinse și sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol”, a spus Simona Anghel, purtător de cuvânt Parchetul de pe lângă Judecatoria Sectorului 1.

Agresorul, arestat

Îndividul se află acum în Arestul Capitalei. Însă, doar în faţa anchetatorilor ar fi recunoscut faptele odioase petrecute în casa sa. Momentan, copila se află sub supraveghere de specialitate.

Când starea de sănătate o va permite, va fi şi audiată şi dusă la IML pentru expertiza medicală.

author avatar
Andrei Ștefan
897 afisari

8 COMENTARII

  1. „va fi şi audiată şi dusă la IML pentru expertiza medicală.”

    -tot spunea Rafila de medici africani si assiatici:
    pe la iml sint sirieni
    dupa cate stim…..

  2. Andriusca ai facut un roman a la Agatha Cristie dintr-o stire ordinara.
    Iar Simona Anghel, alta talentata sa poarte cuvuntul ne-a lamurit bustean.
    Mai stie careva sa mai vorbeasca romaneste si pe intelesul tuturor?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger