AcasăNewsRasturnare de situatie in ziua inmormantarii lui Florin Cioaba: Romii au DOI...

Rasturnare de situatie in ziua inmormantarii lui Florin Cioaba: Romii au DOI „REGI”!

Situatie iesita din comun in cazul „incoronarii” noului „rege” al romilor, chiar in ziua in care Florin Cioaba va fi condus pe ultimul drum. In urma unei reuniuni ce a avut loc vineri dimineata, reprezentantii comunitatilor din tara si strainatate au decis ca romii sa aiba nu unul, ci doi „regi”.

UPDATE: „Incoronarea” celor doi lideri ai romilor a avut loc in jurul orei 13, la capataiul defunctului, la resedinta familiei, din Sibiu. Cei doi baieti ai lui Florin Cioaba au primit, fiecare, cate o coroana – Dorin una din monede de aur, iar Daniel pe cea care i-a apartinut tatalui lor. La capatul acestei ceremonii, Dorin Cioaba a devenit „rege international” al romilor, in timp ce fratele sau mai mic – „rege al romilor din Romania”. Momentul a fost trait cu emotie maxima de Dorin Cioaba, care a avut ochii in lacrimi pe parcursul scurtului eveniment.

–-

Chiar in ziua in care Florin Cioaba, autointitulat „rege al romilor”, va fi inmormantat la Sibiu, la cateva zile dupa ce si-a gasit sfarsitul in Antalya, un consiliu intrunit, vineri dimineata, care urma sa decida succesorul acestuia la „coroana”, ar fi decis ca romii sa aiba nu doar unul, ci doi „regi”, conform Romania TV. Astfel, conform reprezentantilor comunitatii care au intervenit in direct la postul TV amintit, romii ar urma sa fie condusi atat de fiul cel mare al lui Cioaba, Dorin, cat si de mezin, Daniel.

Cum ar fi acest lucru posibil? Conform precizarilor facute de catre reprezentantii romilor, Dorin Cioaba ar urma sa fie „rege international al romilor”, in timp ce Daniel – „regele romilor din Romania”. Si daca initial anuntasera ca „incoronarea” ar fi urmat sa aiba loc inainte de ceremonia funerara, evenimentul ar urma sa fie amanat pana dupa inmormantarea lui Florin Cioaba.

Cateva mii de persoane sunt asteptate, vineri, la Sibiu, pentru a asista la procesiunea de conducere pe ultimul drum al lui Florin Cioaba.

1.407 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger