AcasăNewsRasturnare de situatie in dosarul Elodia: Biletul care i-ar putea schimba soarte...

Rasturnare de situatie in dosarul Elodia: Biletul care i-ar putea schimba soarte lui Cioaca!

Un presupus bilet pe care Cristian Cioaca l-ar fi trimis soacrei sale ii poate schimba complet soarta suspectului principal in cazul mortii Elodiei Ghinescu.

Se pare ca politistul Cristian Cioaca ar fi scris un bilet, pe care i l-ar fi trimis soacrei sale, potrivit unui document prezentat de ziarul ring.ro.

„Doamna Ghinescu (Domnule Ghinescu – Robert -), iti trimit aceste hartii pentru a realiza si tu ce eu am realizat prea tarziu. «Elodita» noastra nu a fost si nu este inca ceea ce noi ne-am dorit. Cel putin eu sigur nu mi-am dorit asa o femeie. Am fost orb, nu am vazut nimic, dar in cele din urma m-am trezit la realitate singur. Pardon, eu si Patrick ne-am trezit singuri. Scuza-ma ca nu pot sa stau si sa vorbesc cu tine, dar nu mai am nervi. In consecinta, citeste aceste randuri, nu ma mai suna, si sa asteptam cu totii ca «Elodita» sa apara ca sa vedem ce poate sa ne spuna. Dupa cum stii, este urmarita general si astept cu nerabdare sa apara. Voi vedea cum voi rezolva problemele (rate, cheltuieli, altele), dar nu am nevoie de nici un ajutor. Daca vreti sa intelegeti ce v-am spus, procedati in consecinta, daca nu, eu oricum nu va voi mai raspunde la telefon. Va caut eu cand voi considera ca trebuie sau e cazul. Cristi. Urmariti povestile de amor”.

Biletul ar putea schimba din temelii sustinerile procurorilor conform carora Cioaca ar fi recunoscut, involuntar, crima vorbind despre Elodia la trecut. In acest bilet se vede clar ca fostul politist vorbeste atat la trecut cat si la prezent despre sotia sa.

Foto: ring.ro

author avatar
Alina Costache
2.391 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger