AcasăNewsRăsturnare de situaţie în cazul fetelor care s-au aruncat în gol, la...

Răsturnare de situaţie în cazul fetelor care s-au aruncat în gol, la Lupeni! Nu ar fi fost singure în „clădirea morţii”

ambulanta

Procurorii anchetează în amănunt dosarul sinuciderilor celor două fete de la Lupeni. Adolescentele de 15 ani s-au aruncat în gol, de la 20 metri, de pe o fostă fabrică.

Indiciile culese până acum sugerează că fetele ar fi fost victime ale bullyingului. Se aşteaptă şi rezultatele complete ale analizelor de laborator, care ar putea indica dacă fetele consumaseră înainte alcool sau droguri.

Nu ar fi fost singure în clădire!

Polițiștii suspectează că cele două nu ar fi fost singure în clădire în momentul în care au decis să recurgă la gestul extrem. Anchetatorii caută acum martori de la care să afle ce s-a întâmplat cu adevărat.

Două bilete de adio au fost găsite de anchetatori. Unul, în hainele fetelor. Celalalt, pe clădirea dezafectată, alături de telefoane, pixuri şi un pachet de ţigări. Pe acesta din urmă, fetele cereau să fie înmormântate impreună, iar mai jos erau scrise două versuri dintr-o melodie.

Cu o seară înainte de a recurge la gestul extrem, una dintre adolescente ar fi sunat la 112 spunând că este agresată fizic. Conform surselor din anchetă, polițiștii ajunși la fața locului nu au găsit semne de agresiune, dar și-au dat seama că este vorba de un conflict în familie după ce părinții ar fi aflat că tânăra consumă substanțe interzise.

Fetele s-au certat cu prietenii

Copilele ar fi fost la o petrecere înainte de a recurge la gestul extrem.

Înainte de tragedie, una dintre ele a lăsat pe ceea ce pare a fi un grup de prieteni, un mesaj răvăşitor, în care îi acuză pe ceilalţi de bullying: „Mă bucur că v-am cunoscut, merci că ne-ați jignit și că ne-ați făcut în toate felurile. Sunteți un grup toxic și veți fi în continuare”.

Una dintre fete a sunat acasă şi i-a spus mamei ce are de gând să facă. Tatăl ei a apelat 112, apoi a plecat disperat să o caute. Deşi a ajuns înaintea autorităţilor, a fost prea târziu.

Anchetatorii au deschis un dosar pentru ucidere din culpă.

author avatar
Andrei Ștefan
648 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger