AcasăNewsRăsturnare de situaţie în cazul femeii despre care s-a bănuit că fost...

Răsturnare de situaţie în cazul femeii despre care s-a bănuit că fost ucisă de concubin, în Maramureş. De ce a murit, de fapt

O femeie în vârstă de 45 de ani, din Chelința, județul Maramureș, care ar fi murit, s-a bănuit iniţial, în urma bătăilor aplicate de concubinul ei, ar fi decedat, de fapt, din alte motive.

Iniţial, polițiștii, care au constatat că victima prezenta urme de violență la nivelul capului și abdomenului, au suspectat că femeia ar fi fost ucisă de partenerul ei. Totuşi, necropsia a relevat altceva.

Femeia a murit înecată cu mâncare

Primele informaţii arată că bărbatul, care locuia în casă cu femeie şi cu copiii săi, a băut toată noaptea şi şi-a adus aminte că în urmă cu aproximativ trei ani a mai înjunghiat-o pe femeie, atac în urma căruia ea a supravieţuit, iar el a fost anchetat şi trimis în judecată pentru tentativă de omor.

Aşa că poliţiştii au crezut că bărbatul a ucis-o pe femeie, însă medicii legişti au descoperit că aceasta a murit înecată cu mâncare.

În urma efectuării necropsiei asupra femeii de 45 de ani din Chelința, care a fost găsită decedată în locuința concubinului s-a concluzionat faptul că decesul a survenit în urma asfixiei mecanice prin aspirat gastric.

Leziunile constatate pe corpul femeii nu au legătură de cauzalitate cu decesul, ar fi necesitat 40-45 de zile de îngrijiri medicale în caz de supraviețuire și nu au pus în primejdie viața victimei”, a transmis IPJ Maramureș.

author avatar
Andrei Ștefan
690 afisari

4 COMENTARII

  1. tv mint ca porcii de la ochi .acum ceva timp la irealitatea tv tuta saviana rusu spunea ca parintii indignati de la nu stiu ce liceau erau revoltati ca un interlop preda matematica la copii lor si a facut puscarie . noroc ca era in studiou si un avocat durgheru parca si a spus ca asa zisul interlop a avut un proces incheiat cu achitare , ba a primit si despagubire , deci exact pe dos . tuta nu s-a intrebat nici o secunda cum poate ajunge un interlop , profesor de matematica . scroafa nu si-a cerut nici macar scuze pentru minciuna spusa , astea-s tv in ziua de azi .

    • ” ar fi necesitat 40-45 de zile de îngrijiri medicale ”
      -adica in 40/45 de zile
      MEDICUL LEGIST
      o punea pe picioare
      (pentru sarbatoarea de 1 mai,
      normal)

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger