AcasăNewsRăsturnare de situație în cazul Cristian Cioacă. Ce a făcut fostul polițist

Răsturnare de situație în cazul Cristian Cioacă. Ce a făcut fostul polițist

cristian cioacaRăsturnare de situație în cazul Cristian Cioacă. Ce a făcut fostul polițist

Cristian Cioacă avea o șansă să iasă mai devreme din închisoare, dar și-a irosit-o pentru că şi-a retras contestația în anulare.

Este vorba despre constestaţia făcută de Cioacă în dosarul în care a fost condamnat pentru spargerea mailului fostei soţii, Elodia Ghinescu, transmite antena3.ro.

Cristian Cioacă a spart emailul fostei soții

Cristian Cioacă nu e vrut să ofere explicații și spune că a făcut acest gest din motive personale. Dacă i s-ar fi acceptat recursul, Cristian Cioacă putea fi achitat în acest dosar.

„Aceasta explică raționamentul pentru care Cioacă ar fi făcut contestația, vorbim despre o pedeapsă de 4 ani contopită la pedeapsa inițială, care dacă ar fi fost anulată pe motiv de prescriere i-ar fi permis lui Cristian Cioacă să fie eliberat condiționat”, spune Crina Radu, avocatul familiei Elodiei Ghinescu.

Cristian Cioacă a depus la Curtea de Apel Brașov o contestație în anulare pentru ”alterarea integrității datelor informatice”, în legătură la un dosar început în 2011 și finalizat 3 ani mai târziu cu o condamnare la 4 ani și 4 luni de închisoare pentru fostul polițist.

A fost condamnat în acest dosar la 4 ani și 4 luni de închisoare

Mai exact, Cioacă a fost pedepsit pentru că a accesat ilegal contul de e-mail al Elodiei, de unde a extras fotografii și schimburi de mesaje între soția lui și presupusul amant al acesteia.

Cristian Cioacă a reușit să intre în posesia materialelor compromițătoare cu ajutorul unui hacker, Marin Adrian Nițu, cu care s-a împrietenit după ce acesta a intrat în direct la OTV. Nițu a fost condamnat, alături de Cioacă, iar acum, soțul Elodiei l-a chemat și pe el în proces.

author avatar
Andreea Vlad
903 afisari

1 COMENTARIU

  1. Nu ar fi de mirare ca Cioaca sa obtina despagubiri de zeci, poate sute de milioane de dolari de la statul roman, pe care sa-i cheltuiasca cu Elodia, vie si nevatamata. Statul roman, in mod cert nu avea cum sa il condamne pe Cioaca, fara descoperirea decedatei (daca este decedata). NU exista crima fara victima.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger