AcasăNewsRăsturnare de situaţie în cazul crimei de la Saturn. Psihologii, şocaţi de...

Răsturnare de situaţie în cazul crimei de la Saturn. Psihologii, şocaţi de ucigaşă: “S-a uitat cum se scurge viața”

politia-crima

Criminala de la Saturn a vorbit cu psihologii și detalii terifiante ies la suprafață. Ce s-a întâmplat, de fapt, în seara în care Alina și-a dat ultima suflare?

Cele două tinere s-au certat în camera de hotel, iar de aici până la crimă a fost un singur pas.

I-ar fi pus mâna la gură, după înjunghiere

Loredana și-a înjunghiat cea mai bună prietenă în zona cervicală. A așteptat să moară, iar mai apoi a înghesuit-o într-un bagaj și i-a abandonat trupul sub o bancă dintr-un parc din Mangalia.

„Nu există urme de regret, le mimează în speranța că va obține o pedeapsă mai mică. A povestit că după ce a înjunghiat-o pe fată i-a ținut acesteia mâna la gură ca sa nu se mai audă cum horcăie.

Psihologul a întrebat în ce poziție se afla ea, ce facea atunci, la ce s-a uitat în acele 30 de minute. A răspuns foarte calm: mă uitam în ochii Alinei. Da, s-a uitat cum se scurge viața din prietena ei, cum își dă duhul.

Ba chiar a spus că i s-a părut puțin timp, dar când s-a uitat la ceas a văzut că trecuseră 30 de minute”, au dezvăluit surse din anchetă, potrivit Cancan.

Are profil de psihopat?

Loredana a fost examinată din punct de vedere psihologic. Acum, psihologii cer și expertiză psihiatrică. Se pare că în realitate, tinerei nu îi pare deloc rău pentru ceea ce a făcut.

„Este un caz de sadism, numai criminalii în serie își privesc victimele până își dau ultima suflare. Apoi a trântit-o pe jos fix cum era fata îmbrăcată, într-un maieu si lenjerie intimă. A lăsat-o pe jos într-o baie de sânge și a căutat un geamantan.

A mărturisit că s-a chinuit mult timp să-și bage prietena acolo, fiind nevoită să facă o mulțime de manevre, fără să-i pese că-i rupe Alinei oase, ori că a dat-o cu fața de gresie. Deși spune că regretă, nu există nici măcar un gest în această crimă, care să arate un strop de omenie.

Pentru că este femeie, iar Alina era îmbrăcată extrem de sumar, Loredana ar fi trebuit să o acopere pe fată cu o pătură, dacă ar fi simțit un strop de empatie.

Nu, ea parcă a vrut să o facă de râs pe prietena ei chiar și după moarte și să o expună într-o manieră rușinoasă”, susţin surse din anchetă.

author avatar
Andrei Ștefan
396 afisari

3 COMENTARII

  1. E de „bine” domn’le…credeam ca americanii sunt capul rautatilor, dar nici noi nu ne lasam mai prejos. Sa ne fereasca Dumnezeu!

  2. Asta se intampla cand tensiunile cresc intr-o casa sau camera.
    Daca ea pleca de acolo nu se intampla asa ceva.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger