AcasăNewsRăsturnare de situaţie în cazul crimei de la Padina? Ce a anunţat...

Răsturnare de situaţie în cazul crimei de la Padina? Ce a anunţat vrăjitoarea Sidonia, mama celor trei suspecţi

Suspecții în cazul crimei de la Padina, unde un bărbat a fost ucis după mai multe lovituri de macetă, au fost reținuți pentru 24 de ore, duminică, la capătul unor audieri care au durat o jumătate de zi.

Marin Laurențiu, Marin George Armando şi Marin Louis Justin, adică cei trei fii ai vrăjitoarei Sidonia, au vârste între 19 și 32 de ani și fac parte dintr-una dintre cele mai temute grupări interlope din București.

Sidonia spune că fiii ei sunt nevinovaţi

Bărbatul ucis se numește Sorin Anghel, avea 41 de ani și era patronul unei firme de pază din Târgoviște. A fost omorât sub ochii soției sale. Cei trei suspecţi l-au atacat pe Sorin Anghel, iar medicii au numărat 20 de răni de macetă pe corpul bărbatului, după ce a fost ucis.

„Trebuie să se elucideze acest caz. Trebuie să se facă lumină în acest caz, pentru că copiii mei nu sunt vinovați. Vă rog, nu mai pot să intru în detalii, dar chiar am înțeles că acel individ mi-a agresat copiii și mi-a atacat copiii.

Atât vă pot spune. Mi-a tăiat copiii acel individ. Nici nu știu măcar cine este. Nu am avut de-a face cu dânsul, nu-l cunoaștem. Nu știm absolut nimic. Ce ați văzut și dumneavoastră, asta vedem și noi. La știri am văzut.

Să vedem care e problema. Ce și cum, chiar nu știu nici eu. Cu copiii n-am mai vorbit, n-am mai avut cum să iau legătura. Vreau să văd despre ce este vorba”, a declarat Sidonia, mama suspecților, pentru postul Antena 3, preluată de libertatea.ro.

Victima avea doi copii

Sorin Anghel, zis Sârbul, împlinise în urmă cu câteva zile 41 de ani. Originar din Târgoviște, era angajat la o firma de paza și avea doi copii minori, mai susţine sursa amintită.

El nu a fost singurul atacat. Cumnatul său a fost rănit și a ajuns la spitalul din Târgoviște. Alte trei femei aflate în stare de șoc au primit îngrijiri medicale. Una dintre ele este șotia bărbatului ucis.

author avatar
Andrei Ștefan
3.382 afisari

8 COMENTARII

  1. „Atât vă pot spune. Mi-a tăiat copiii acel individ.”
    Si dupa ce mi-a taiat copiii, a decedat mortal individul…
    „Cu copiii n-am mai vorbit, n-am mai avut cum să iau legătura.”
    Pai cum sa iei legatura cu copiii, ca dupa obiceiul vostru acum sunt ascunsi prin poduri pe la neamuri. Eventual ai putea sa-i contactezi prin ghioc sau prin bila de cristal, ca tot ai meseria de vrajitoare. Da in bobi si vezi ce le rezerva viitorul, cam cati ani primesc copilasii pentru omor.

  2. Haoleu, baietii spun ca mortul s-a taiat singur.Politia noastra, ca de aia o platim in Dambovita, are grija de probe, filmarile au disparut? A facut mama o vraja?
    Ia, uite nici partile vatamate nu au facut plangere ,ca de aia sunt un clan mare si tare.
    Exista o problema la Parchet.
    Pentru omor tre’ plangere prealabila ???
    Parca fapta e imprescriptibila.
    Iar „oamenii de afaceri” judiciare daca nu stiu sa scrie cum au permis de conducere?
    Au carte de munca? Au afaceri? Ce impozite si taxe au platit in 2023?

    • La etnia lor impozitele si taxele, precum si cartea de munca le sunt interzise prin religie si crez. Sunt foarte religiosi, pedeapsa este o criza de frezoane.

  3. Ce nevinovat, ce nu se cunoșteau? Interlopul.minte cum respura iar la vrajitoare” fantezia” e in fisa postului. Nu ati spus nimic de dansul pe.masa si de obscenitatile la adrsa unei femei maritate si mai coapte.De aia a sarit victoma cu pumnii.Dar si ailalti. Cu maceta?? De 20 ori?? Nu omori pe unul pe care nu il cunosti.Si ce cautai cu maceta la tine la petrecere?, Aia mai e petrecere sau alt ceva??S au imbatat poate si drogat si nu au mai avut măsura. Atata stiu, atata pot.Da-i „desteptului” bani si putere…Astia au ramas cu sufletul si mintea tot la usa cortului, no offense.Desi pe atunci parca exista ceva gen stabor…

  4. Daca statul român eșuat ar avea sânge în instalații,acum cei trei trebuiau să fie amintire… adică morți…!… deasemenea și cocalarii care erau pe acolo,velea,melea,vurva,…
    Cum e bă să te duci in weekend la o cabană și niște interlopi să-ți ia viața?…
    Deasemenea și proprietarul hotelului, pentru că acolo nu veneau prima data acești golani, criminali, bandiți…moarte pentru moarte,!…

  5. 2 aspecte.1. ca si halena 3, vad ca articolul e f condescendent cu interlopii deja documentati.Nu zic ca in alte cazuri, o cunoscuta vedeta, Oana Z., tot de etnie rroma, a avut de a face cu clanul „recuperator” ce colabora cu o vrajitoare . Vrajitoarea afla de bani si de necazuri, partea masculina a clanului (fii, frati, etc) fortau recupererari ale „datoriilor” pt. serviciile vrajitoarei…..”Ca si cand” clanul ar avea o protectie de undeva.’Copiii au fost atacati”…”pixelul albastrau ‘nici cu pumnul in fata, nici cu pumnul in piept” Ma mir, tocmai aici, unde semneaza Dl Tache, de obicei intransigent cu serviciile.
    2. Chiar si rromi de matase, spalati si scoliti cat dev cat, ajunsi la muzica (mai) adevarat, ca Antonia sau Alina Eremia, sau la facut bani mai albi din lucruri destepte (Alex V.) vad ca petrec pe de lalaielile si onomatopeele simpliste ale unor manele de gang, ragusite de manelisti imbracati kitchios, Nu aurul conteaza, ci cum arat abijuteria.Cand sunt siceri in trairi??Cand sunt mai elevati sau cand sunt mai de gang? sau nu au voie sa se rupa de „traditie’??
    3.A fost rafuial intre ei.Cel mai prost a omorat.sa vedem ia 10-15 ani cu executare???

  6. Cum adica vrajitoare/ghicitoarea nu stie ce s-a intamplat? Ce ghicitoare mai este si asta? Chiar daca nu stia, trebuia sa ghiceasca, logic, nu?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger