AcasăNewsRăsturnare de situație: el a provocat, de fapt, accidentul de pe „Antiaeriană”,...

Răsturnare de situație: el a provocat, de fapt, accidentul de pe „Antiaeriană”, în care a murit un tânăr de 18 ani!

sursa foto: ziare.com

Răsturnare de situație în cazul accidentului de pe șoseaua Antiaeriană, în urma căruia a pierit un tânăr în vârstă de doar de 18 ani.

Accidentul cu urmări tragice a avut loc recent pe șoseaua Antiaeriană din Sectorul 5 al Capitalei.

Un tânăr șofer, în vârstă de 18 ani, despre care s-a aflat că își luase recent permisul de conducere, a murit, după ce mașina pe care o conducea s-a izbit de un stâlp, autoturismul fiind puternic avariat în urma impactului violent.

Suspectul, un bărbat de 44 de ani

Poliţia a făcut o reţinere în cazul acestui accident de pe „Antiaeriană”. Surse din anchetă spun că autorul accidentului este, de fapt, un bărbat în vârstă de 44 de ani, potrivit antena3.ro.

Acesta nu ar fi acordat prioritate mașinii tânărului, atunci când a ieşit de pe o stradă lăturalnică şi a virat la stânga pe șoseaua Antiaeriană.

Mașina tânărului s-a lovit de un stâlp

S-a întâmplat din scurt. Astfel că tânărul ar fi reacționat schimbând brusc direcția de mers, în încercarea de a evita coliziunea. Doar că, din păcate, autoturismul s-a lovit puternic de un stâlp de beton, în urma impactului tânărul pierzându-și viața.

Celălalt șofer a plecat de la locul accidentului, fiind găsit ulterior de oamenii legii şi reţinut pentru 24 de ore. Bărbatul de 44 de ani urmează să fie prezentat magistraților în vederea luării unei măsuri preventive.

După ce s-a anunțat la 112 producerea accidentului de pe șoseaua Antiaeriană, la fața locului au ajuns cadre medicale, dar și polițiști. S-a încercat salvarea tânărului, dar, din păcate, eforturile echipajelor medicale au fost zadarnice, iar băiatul a fost declarat decedat. Polițiștii au început o anchetă pentru a stabili exact condițiile în care s-a produs accidentul.

author avatar
Andrei Coman
2.062 afisari

2 COMENTARII

  1. Baiatu avea 183km/h, asta inseamna ca mergea 50 de metrii pe secunda. Omul ala nu l-ar fi vazut niciodata ca venea la viteza aia. Daca stai pe loc si trece o masina pe langa tine cu 183 la ora, ti se pare ca se teleporteaza

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger