AcasăRasturnare de situatie! Cezar Ouatu a primit punctaj maxim din partea publicului...

Rasturnare de situatie! Cezar Ouatu a primit punctaj maxim din partea publicului din Italia! (VIDEO)

Pentru contratenorul Cezar Ouatu, marea finala EUROVISION 2013 a fost una cu ghinion. Reprezentantul Romaniei pe scena de la Malmo, din Suedia, a obtinut 65 de puncte si s-a clasat pe locul 13.

Situatia voturilor a fost influentata radical de Italia care i-a acordat „vampirului” –  asa cum il numeste presa din strainatate – doar un punct.  Chiar daca publicul i-a acordat 12 puncte, juriul nu a fost atat de incantat de prestatia lui pe scena si l-a taxat drastic.

Din pacate, noul sistem de votare de la EUROVISION 2013 nu l-a avantajat pentru ca voturile publicului s-au combinat cu voturile juriului specializat. Asadar, televotingul nu mai avut ultimul cuvant.

Cei de la RAI.it au facut publice datele care arata ca publicul din Italia a acordat cele mai multe voturi lui Cezar Ouatu. Ceea ce ne-a adus in coada clasamentului a fost decizia juriului care ne-a acordat un numar mic de voturi.

„Lady Gaga din Carpati”, asa cum l-au numit jurnalistii germani, nu a obtinut  punctaj maxim de la nicio tara.  Acest lucru a creat multe controverse pentru ca au fost multi oameni din Republica Moldova, dar si din alte tari care au spus ca au incercat de mai multe ori sa il voteze, dar in zadar.

Castigatoarea EUROVISION 2013 a fost Danemarca prin reprezenta ei Emmelie de Forest, o tanara in varsta de 20 de ani.

[youtube]VgHWFiavqjA[/youtube]

author avatar
Anca Murgoci