AcasăNewsRaspunsul unui oficial BNR dupa criticile premierului

Raspunsul unui oficial BNR dupa criticile premierului

Spusele premierului, din ziua precedenta, la adresa Bancii Nationale, pe fondul cresterii indicelui ROBOR, au primit o replica.

Eugen Radulescu, directorul directiei de stabilitate financiara al BNR, a reactionat. „Eu la declaratii politice nu raspund. E o declaratie politica. Ce ar trebui sa ma duc sa-i fac? In primul rand, eu cred ca in momentul de fata discutia despre ROBOR este cu totul disproportionata”, a declarat Radulescu, citat de news.ro, preluat de romaniatv.net.

Deunazi, de la Sucevita, Mihai Tudose spunea ca s-ar putea ca saptamana viitoare sa discute cu guvernatorul. „Cred ca colegii nostri, ai romanilor sau care ar fi trebuit sa fie colegii romanilor de la BNR, cred au fost putin plecati de acasa, fiindca asta era rolul BNR – sa aiba grija sa creasca”, declara premierul cu privire la ROBOR.

author avatar
Andrei Coman
111 afisari

1 COMENTARIU

  1. Se afirma,pe nedrept ca bnr ar fi banca nationala si a romaniei.Aiurea,nu este decat nationala,dar nu a romaniei,este o banca co(sic)ndusa de un reprezentant al stapanilor acestei colonii,numita si romania,iar mercenarul din fruntea ei,numit de peste un sfert de veac,nu asculta decat de ordinele externe.Aceasta banca are numai rolul sa apese jugul si mai mult peste gatul locuitorilor coloniei,este drept ca si acestor locuitori le place si nu se revolta.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger