AcasăNewsRaspunsul RATB, dupa protestul angajatilor: "Mijloacele de transport in comun sunt sigure"

Raspunsul RATB, dupa protestul angajatilor: „Mijloacele de transport in comun sunt sigure”

Angajatii RATB au anuntat, luni, ca demareaza o ampla actiune de protest din cauza problemelor acumulate la nivelul institutiei.

In primul rand, soferii de la RATB sunt nemultumiti de modul in care trebuie sa-si efectueze activitatea. Ei sustin ca mijloacele de transport in comun sunt vechi si institutia nu are bani pentru piese de schimb, astfel ca misiunea lor este una foarte dificila pentru ca trebuie sa-i transporte pe calatori in conditii nesigure.

Luni, cei mai multi dintre calatorii de pe RATB au putut sa observe diferite mesaje prin care soferii isi cereau scuze pentru conditiile improprii in care sunt transportati.

Cu toate acestea, conducerea RATB a facut, marti, un anunt cat se poate de interesant.

„Dorim sa asiguram inca o data publicul calator ca toate mijloacele de transport aflate in acest moment in circulatie in reteaua RATB indeplinesc standardele de siguranta impuse de legislatia in vigoare si au reviziile tehnice efectuate”, este mesajul transmis de conducerea RATB. Cu alte cuvinte, sefii institutiei contesta actiunea angajatilor.

Mai mult, sefii RATB dau asigurari ca „avand in vedere finalizarea procedurilor de achizitionare a pieselor de schimb necesare, incepand din a doua jumatate a lunii iunie, RATB va demara programul de reparare a vehiculelor ce prezinta defectiuni si care in prezent sunt imobilizate. In acest context, prioritatea maxima a managementului RATB este derularea tuturor programelor de reparare si intretinere a parcului circulant, astfel incat sa putem acoperi in mod corespunzator cererea pe  toate liniile si sa oferim conditii mai bune de transport calatorilor nostri”.

author avatar
Cristi Ionita
164 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger