AcasăNewsRaspunsul lui Tariceanu, dupa ce numele sau apare in dosarul "Microsoft"

Raspunsul lui Tariceanu, dupa ce numele sau apare in dosarul „Microsoft”

Acuzat ca a fost unul dintre principalii beneficiari ai banilor rulati in celebrul dosar „Microsoft”, Calin Popescu Tariceanu, presedintele Senatului, a avut o reactie pe masura.

„Din ce stiu eu, acest subiect a fost lansat de catre un post de televiziune care are mari probleme financiare. Lucrul acesta determina conducerea televiziunii probabil sau pe unii jurnalisti sa incerce sa abordeze subiecte de factura senzationala”, a fost mesajul transmis de Calin Popescu Tariceanu.

Presedintele Senatului a infirmat implicarea sa in dosarul „Microsoft” si a precizat ca nu a purtat discutii cu reprezentantii Directiei Nationale Anticoruptie.

„Daca exista elemente care sa fie luate in considerare si cei care le au cred ca sunt demne de luat in considerare, le recomand sa le trimita la Directia Nationala Anticoruptie. Cred ca DNA este singura structura competenta sa analizeze astfel de documente. Alte comentarii nu am ce sa fac pe aceasta tema, pentru ca nu sunt dispus sa intru in discutii ce se bazeaza doar pe speculatii fara niciun fel de temei”, a spus presedintele Senatului.

author avatar
Cristi Ionita
215 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger