AcasăNewsRares Bogdan, ucis in SUA. De prostie

Rares Bogdan, ucis in SUA. De prostie

hh

Bineinteles ca totul este un pretext, in acelasi registru de snobism desucheat al patriotului de conjunctura ce raspunde la numele Rares Bogdan. Chiar si cand nu este strigat. Acum, dupa cearsaful popesc din buzunarul costumului, mai importanta este vizita lui in SUA. Ma, ia stai asa! Mi se pare mie ca bati campii?

Frigul si literatura americana il ucid pe patriotul Bogdan de la picioare, ca de acolo il ia cu tremurat

Jalnicul Napoleon de Cluj, cu tupeu si cu cheliu, a ajuns in SUA, in vacanta. N-am vazut poze cu el sarind in Niagara, cum si-ar face orice destept, nici selfie-uri langa ratul bizonilor sau cu excursii in Bronx, pe timp de noapte, de unde te trimite ambasada acasa intre patru scanduri si fara onoruri.

Nu, maretul intelectual din Manastur, dedulcit la maretia visului american de vilegiatura, s-a pozat in biblioteca Colegiului William & May. Ca sa vada lumea. Nu i-a spus nimeni ca, in engleza clasica, library inseamna biblioteca, nu si librarie, dupa cum posteaza el pe Facebook. Nu citea din Megan Abbott, nici din George F. Kennan sau Ira Levin. Statea pe jos, tolanit si cracit prin cultura, caci la el literatura se petrece cu picioarele goale. Si nu uita sa mentioneze ca in tara lui Lincoln un singur il deranjeaza: aerul conditionat! Pur si simplu nu rezista, il „ucide” de fiecare data, cu ghilimele, normal, ca dupa aia invie precum Lazar cu patul si vine acasa sa faca emisiuni. Nu il ucide nici faptul ca din literatura americana nu a auzit decat de vreo 20 de autori, cu maximum de indulgenta zic 20, nici ca si-a lasat telespectatorii in bezna istoriei si, bietii de ei, nu mai stiu daca Avram Iancu i-a batut pe turci in batalia de la Termopile sau a construit Canalul Dunare-Marea Neagra. Nu, pe el il ucide aerul conditionat. Amical, intelectualule pe persoana fizica care esti. Daca te ucide aerul conditionat, pune-ti dracului ciorapeii in picioare, ca imputi toata cultura americana de prin biblioteci! Iti mai zic si maestre sau e de ajuns?

author avatar
Valentin Boeru
3.725 afisari

1 COMENTARIU

  1. Totalmente nesemnificativ pentru romani, pentru Romania. And Rares Bogdan is an individual far behind the time we live in. These are the people in charge with our nation, on both fields, media and politics. God forbid. Prof. Emil Aluas, Political Activist, Editor, President-Founder PRO WEST Foundation, Cluj-Budapest. Blog: emilaluas.blogspot.com

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger