AcasăNewsRareș Bogdan şi propaganda nimicului

Rareș Bogdan şi propaganda nimicului

Cu fiecare oră scursă până la alegeri, adrenalina pune stăpânire pe politicienii din ambele tabere. Pe unii îi mănâncă degetele și scriu tot felul de prostii pe Facebook, de pe urma cărora se mai aleg și cu plângeri penale, iar alții se visează profeți în aste vremuri văduvite de credință și cu viitor nesigur. Rareș Bogdan este reîncarnarea Babei Vanga – nu numai că știe cine va câștiga duminică (era și greu, așa-i?!), dar dă și scorul exact al scrutinului din 24! E clar, STS poate renunța la numărarea voturilor, nu mai are niciun rost să umble la soft! Luați de bune, băieți, cifrele jurnalistului-batistuță.

Exterminarea pesedistului, asta-i tot ce-și mai dorește Rareș Bogdan. Acest Rambo din Mănăștur cere cafteală și pare că nimănui nu i se face milă de el. „Cu toții la vot și o să le dăm o mamă de bătaie de n-au văzut comuniștii ăștia în viața lor!”. Ce frumos trebuie să-i șadă unui europarlamentar când grăiește despre „o mamă de bătaie”! Să fie și „soră cu moartea”, Rareșuț?! Ia spune, scoți cureaua de la pantaloni și îi altoiești până li se înroșesc și fesele? În cazul ăsta, nu știu de ce, dar pe tine mi te închipui cum l-ai cafti la poponețu’ gol pe alde Orlando. Obraznicul de el, neascultătorul! Dă-i, Rareș, lovește-l!

Când victoriile sunt o dată la zece ani

Chiar dacă pe vremea aia bătea ulițele înnoroite de pe Someș și nu cunoștea parfumul teraselor din Provence, bufonul lui Klaus își asumă și victoria CDR din 1996. Bun la matematică, numără din zece-n zece victoriile – 2004, 2014. Ce dacă în ultimii ani am avut guvern PSD, Rareș își trece în palmares triumful de acum cinci ani.

„Nu vă cer decât să vă gândiți în fiecare clipă, în fiecare oră, în fiecare zi până duminică cum o să le spuneți copiilor voștri că ați repurtat o victorie decisivă, mai importantă decât cea din 1996, mai importantă decât cea din 2004, mai importantă decât cea din 2014. Vom obține o victorie decisivă!”. Un îndemn de adevărat activist liberal, să recunoaștem că Rareș Bogdan putea fi un bun ministru al Propagandei, dacă aveam așa ceva. „Nu vă gândiți că PSD este înfrânt! Ce am putut vedea în ultimele zile prin atacurile suburbane, manipularea ordinară, mesajele extremiste, parcă îl vedeam pe Corneliu Vadim Tudor în broșa doamnei Dăncilă, prin vocea Liei Olguța Vasilescu. PSD este în ultima formă a căderii pentru că sunt disperați! Ei știu și n-am să vă dezvălui de ce, dar ei știu că nu vor pierde puterea doar pentru următorii patru ani, ci pentru următorii nouă ani”. Enigmatic, dar deloc stingher, Rareș Bogdan se avântă în predicții electorale. Dă de pământ cu orice sondaj și aruncă în aer cotele caselor de pariuri. Da, Klaus Iohannis va câștiga, zice el, dar cu ce scor?! Europarlamentarul de ocazie ivită se așteaptă la peste 65%! „Nu mă supăr dacă cifra începe cu 7”, plusează Baba Vanga cu batistuță la rever.

author avatar
Nicholas Cezar
1.872 afisari

5 COMENTARII

  1. Cum poti sa castigi fara sa faci nimic in acest sens!
    Numai in Romania se poate..
    Un experiment inedit…totul e….manipulare…

  2. SIA VAZUT SACII IN CARUTA CIOROIUL a tot LATRAT la IREALITATEA pina a ajuns europarlamentar DAR TAXELE AU RAMAS TOT NEPLATITE de EL SI CEILALTI GUSATI CU MILIOANELE DE EURO IN BUZUNAR acum a pus umarul si a scos un pui de irealitate PLUS unde alta cioroaica plange ca neamtul nu a invitato si pe ea la SEZATOARE spunand ca si ea a pus craci la BATAE SA DARAME PSDUL.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger