Cauta

Rares Bogdan se da afara singur. Din fratie

Nici daca ar fi navalit rusii peste noi pe sub nasul americanilor, incarcand Transilvania in sacose si facand-o cadou ungurilor, nu ar fi fost atata jale la Realitatea TV. Iote, Oreste nu mai are voie sa iasa pe sticla, iar nebunia asta il doare la patriotism si colegialitate pe Rares Bogdan. Atat de tare, incat vrea sa-si dea demisia.

O fratie care nu intereseaza pe nimeni Nici macar pe medici

Bine, eu ma intreb de ce pierde vremea si nu pleaca mai repede? De ce nu a sters putina pana acum? In urma lui ar fi ramas o televiziune mai curata si mai uscata. Probabil si mai frumos mirositoare.

Istoria „ie veata mea”

Motivele tin de abracadabranta minte a menestrelului care se tanguie pe sub ferestrele Cotrocenilor, ca doar il iubeste pe Iohannis. Sau pe oricine ar ajunge acolo, numai Dragnea sau Tariceanu sa nu fie. Metrosexualul baladist, de Rares Bogdan zic, a simtit nevoia sa se mai bage o data in seama, de parca nu ar fi fost de ajuns cat a miorlait ca un motan in saptamana branzei pe langa istoria nationala. Doamne, cum o mai iubeste el, dar istoria asta, nepasatoare, ii da cu flit si nu va vorbi de el niciodata. Solidar in marlanie si anvergura de avion de hartie a lui Oreste, uite cum batistuta de mort de lux e decis sa plece pentru ca metempsihoticul de Vama Veche nu-si mai poate arata faciesul dezagreabil la Realitatea TV. Asa a hotarat Pastia, directorul postului. Din motive pe care nici Gusa nu le exprima clar, ci doar ca sa nu zica lumea ca n-a vorbit si el.

Conspiratia camasilor negre

Prin targ umba vorba ca are oferte de la Digi24 TV. As e si frumos, pana la urma. Ba chiar asa e regula ca, o data la niste ani, sa mai treci si pe la reciclare daca vrei sa-ti vezi gradul urmator. Daca nu, mori caporal de presa cu aspiratii la sergent. De ce nu se duce la alte televiziuni? Poate pentru ca au inceput si ele sa se trezeasca, ma rog, atat cat s-o putea, si nu au oferte de pupat in fund curtea de la Cotroceni. Poate si pentru ca au vazut cat duce Rares Bogdan la o emisiune. Si nu duce. Chiar daca e greu de crezut, exista si televiziuni care ii dau flit asa, pur si simplu, dintr-un feeling ce nu trebuie explicat. Dar stai, ca nici Oana Stanciulescu nu mai are voie pe post. Nu stiu ce sa zic, pe ea nu puteam sa o remarc nici cand era in prim plan. Mi se parea tot mai mica, pe masura ce, culmea, operatorii faceau cate o transfocare pe ea. Cred, totusi, ca Gusa nu vrea sa spuna adevarul despre Oreste. O fi vorba de conspiratia mondiala a camasilor negre. La guler?

Ultimele stiri

  • LIGA 1, program, rezultate LIVE și clasament ACTUALIZAT
  • Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai
  • Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”
  • Cât au ajuns să coste ouăle în pieţe, înainte de Paştele 2024. În supermarket, se găsesc şi la preţ dublu
  • Mesaje de Paște 2024. Felicitări, urări şi gânduri bune pentru cei apropiaţi cu ocazia Sărbătorilor Pascale
  • Guvernul vrea să mărească pensiile de la 1 septembrie, dar cine le mai apucă? Speranţa de viaţă, în România, s-a PRĂBUŞIT!
  • Dramă în judeţul Neamţ: un bărbat s-a aruncat în faţa trenului. A murit pe loc!
  • Jandarmii i-au căutat, pentru droguri, „la piele” pe petrecăreții din Mamaia. Unde au putut să le ascundă tinerii
  • Horoscop – sâmbătă, 4 aprilie 2024. Berbecii au idei ciudate, iar Racii au parte de întâmplări deosebite
  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Exit mobile version