AcasăNewsRareș Bogdan: Scoatem „cu picioare în fund” PSD-ul de la guvernare

Rareș Bogdan: Scoatem „cu picioare în fund” PSD-ul de la guvernare

PSD a anunțat că va fi depusă o plângere penală împotriva liderului senatorilor PNL, Florin Cîțu și a europarlamentarului Rareș Bogdan, pentru acuzațiile că ar fi furat bani din buget și ar fi măsluit cifrele rectificării bugetare.

<a class=wpil keyword link href=httpswwwnationalrotagrares bogdan title=Rareș Bogdan data wpil keyword link=linked>Rareș Bogdan<a> Foto Facebook

În replică, Rareș Bogdan susține că această plângere penală va da startul unui război total și liberalii se vor „urca cu picioarele pe ei”.

„I-am demascat și sunt disperați! Florine, ne urcăm pe ei până îi scoatem din Palatul Victoria! De urechi și cu picioare în fund, așa merită!”, scrie europarlamentarul PNL.

author avatar
Emanuela-Andreea Pană
238 afisari

5 COMENTARII

  1. Pana una alta domnul Rares Bogdan se dovedeste a fi cel mai tare yogin din tara. A reusit sa-si dea singur cu piciorul in cur.

    • Domnule Andrei adevarati guru sunt cei ce reusesc sa si-o suga. Domnul Bogdan un mic practicant. Domnul Grig doar ciocnea pipilica dar era departe de mobilitatea absoluta.

  2. Alooo Dle Rares Bogdan, nu esti la pupitrul TV.Aveti intr-adevar calitati de circar pe care PNL se pare ca le apreciaza. Dar nu asha il ajutati pe Dl Johannis in campanie!Modelati-va dupa candidat. Fara empatie, fara simpatie, fara interes fata de ceea ce s petrece in juru dansului, fara resentimente pe fata, dar cu ambitii si pretentii mari, iubitor de sotie si grijuliu fata de viitorul dinsilor in cazul in care n va mai fi reales. La munca tovule acoperit deja de cacao cand ai plecat din TV.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger