AcasăNewsRares Bogdan #rezista pe banii Hidroelectrica

Rares Bogdan #rezista pe banii Hidroelectrica

Ca un neprihanit, asa spurca Rares Bogdan seara de seara coruptia pesedista ce suge banul public. Cine-l asculta jura ca nu mai avem scapare si zau ca acum imi vine si mie sa cred asta, mai ales dupa ce m-am impiedicat de un comunicat al Hidroelectrica.

Pentru cine nu stie, vorbim despre cel mai mare producator de energie electrica din Romania, da?! Perla coroanei CE Oltenia, unul dintre putinii colosi pe care-i mai detine Statul. Nu stim care Stat, dar se prea poate sa fie si ala Paralel, ca parca asa-mi vine sa interpretez afacerea pusa la cale de Hidroelectrica si Trend Communications, firma familiei Bogdan (Rares spune ca i-a cedat partile sale sociale fratelui Horia, Registrul Comertului zice altceva). Un banal contract de consultanta media, de doar 486.000 de lei, ca asta-i lipsea societatii intre 2006 si 2012, fix consultanta media; in rest, le avea pe toate, si instalatii modernizate, si personal calificat pe toate palierele, da, totul era pus la punct!

„Urmare a numeroaselor solicitari de clarificari venite din partea reprezentantilor mass-media, facem precizari privind relatia contractuala dintre Hidroelectrica si societatea Trend Communication, avandu-l ca actionar pe realizatorul de televiziune Rares Bogdan si, ulterior, pe fratele acestuia, Horia Bogdan: Contractele s-au derulat, cu intermitente, in perioada 2006-2012, ultimul contract fiind reziliat la intrarea Hidroelectrica in insolventa; In perioada 2006-2012, Hidroelectrica a decontat catre Trend Communication plati in valoare totala de circa 486.440 lei (TVA inclus). Contractele au avut ca obiect servicii de „analiza calitativa si sinteza privind imaginea de ansamblu in media a SC Hidroelectrica SA”, precum si servicii de „realizare a unor rapoarte de audit ce includ strategii media imediate pentru contracararea efectelor campaniilor sau materialelor negative de presa la adresa beneficiarului, precum si tactici de contrabalansare a aparitiilor negative cu cele pozitive”, se arata in comunicatul Hidroelectrica.

Cum vine treaba, mai intai te asiguri financiar, ciugulesti un banut de ici, de dincolo si-l pui la ciorap, si-apoi dai fuga in Piata Victoriei sa zbieri despre coruptie si sifonarea banilor publici. Un fel de #rezist pe contracte cu Statul!

author avatar
Nicholas Cezar Redactor
7.070 afisari

9 COMENTARII

  1. Poate iti plătești taxele la stat, mizerie de om si caracter ce esti!!!
    Nu mai ne da lectii de moralitate când tu esti cel mai mare infractor și dator la stat!!
    Te-ai asociat cu băieții buni de la cluj și mureș, dar se pare că au fugit cu banii…
    Cand mă uit la tine imi dau seama că ne tragem din maimuță…

    • Dan , Rares Bogdan nu detine functie publica , nu este Presedintele Camerei Deputatilor , al Senatului , nu umbla noaptea prin cimitirele din Slatina sa doseasca prin cavouri papornite cu bani si nu o sterge englezeste din tara cand soferul incepe sa macane cam cati bani numara noaptea la luna pentru construirea hotelului de 4 stele . Daca te nasteai putin mai istet ai putea sa fi si tu unul din actionarii Hidroelectrica cu contracte de consultanta media , capitalismul si economia de piata iti permit asta . Articolul e scris la comanda , incearca sa arunce cu noroi in cel mai corect post de televiziune care devoaleaza matrapazlacurile coalitiei de la guvernare , mister Nicholas Cage Cezar (un alt boer tachist artist de la National ), in loc sa se axeze pe afacerile politicienilor care detin puterea si devalizeaza Romania secatuind bugetul actual , prefera sa miorlaie la stele si sa abureasca fraierii pentru justificarea devotamentului si osciorul primit . Dan , casca ochii , deschide_ti mintea si nu te mai lasa orbit si manipulat de scribi care refuza sa recunoasca ca scroafa e moarta si pesta porcina a cuprins politica romaneasca la varf !

    • Când văd cât de puţin înţelegi din ce se întâmplă în jurul tău, nu mă mir că recunoşti şi un adevăr evident, acela că te tragi dim maimuţă. Noroc că sunt puţini ca tine, lipsiţi de o logică elementară. Aş fi curios să-ţi văd foaia matricolă de la absolvirea gimnaziului, căci „cluj” şi „mureş” se scriu cu majuscule încă din şcoala primară. Iute în junglă, macacule!

  2. Datoriile is la Ghita la portita Serbia pretin cu Ponta, ce treaba are Rares mai repede pezdistul Guse ca e teveu lui. Ia ziceti voi aveti marunt da va luati teveu? E aia din sistem ce au scos-o pe Nuti din tara au bani si pot plati datoriile rtv. Nu Rares sau Oreste sau domnul Goarna de la politie.

  3. Datoriile is la Ghita la portita Serbia pretin cu Ponta, ce treaba are Rares mai repede pezdistul Guse ca e teveu lui. Ia ziceti voi aveti marunt da va luati teveu? E aia din sistem ce au scos-o pe Nuti din tara au bani si pot plati datoriile rtv. Nu Rares sau Oreste sau domnul Goarna de la politie.

  4. Rareș Bogdan mai calmează te și pe Oreste la fel sunteți cel mai tragic cuplu de la Tv o ură fără margini reveniți vă sau consultați un medic.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger