AcasăNewsRares Bogdan #rezista cu Nora Dinca

Rares Bogdan #rezista cu Nora Dinca

Rares Bogdan #rezista cu Nora Dinca

Prostitutia in televiziune se practica de zeci de ani, n-au patentat-o romanii (slava Cerului!), dar se poate spune ca ei au adus-o la rang de arta (pai, cum altfel?!). Orice pentru rating, iata o lege nescrisa in industria media.

Rares Bogdan rezista cu Nora Dinca

Rares Bogdan este un personaj care se incadreaza si nu prea in acest tablou, la el ambitiile sunt altele, nu neaparat numarul telespectatorilor il intereseaza, ci mai degraba atatarea lor, isi doreste sa-i ridice de pe canapelele confortabile si sa-i asmuta in strada peste pesedisti.

Acest pandur de marmelada n-are stofa de luptator, o stie si el, dar disperarea si/ sau dorinta de a nu fi ignorat il determina sa se catere pe umerii invitatilor. Vrea sa linga idealurile revolutionare, desi ipocrizia il musca de mana ori de cate ori posteaza pe Facebook imagini din desele-i concedii petrecute pe meleaguri straine. Se viseaza un Balcescu pe stil nou care cauta sa ne convinga de faptul ca este ok sa crosetezi despre ciuma rosie in timp ce bei o Lavazza pe coasta Siciliei, in Siracuza. Hai, sictir, ba!

Fata de la meteo, reporter de front

Din criza de personal, la Realitatea Tv s-a inventat jurnalistul multilateral dezvoltat. Stie de toate, mazgaleste despre orice, isi da cu parerea si-n fotbal, politica e ciorba de pranz, iar pe economie si finante are mai multe specializari ca toti consilierii lui Isarescu luati gramada. Asta-i jurnalistul 2.0 de la Realitatea Tv, asta e Nora Dinca, fata de la Meteo ajunsa peste noapte reporter de front la evenimentele din 10 august.

Luni, cand nici iarba nu creste, chipesul Rares a crezut ca-i creste lui ceva si a invitat-o in emisiune pe Nora cea timorata. A lu’ Dinca e prietena doar cu prompterul de pe care citeste gradele si evolutia ciclonilor mediteraneeni, absenta acestui drag amic echivaland cu un examen de admitere la Massachusetts Institute of Technology.

Din perspectiva asta, scuzabila timiditatea doamnei. Nu, insa, si indarjirea cu care a rumegat evenimentele de la asa-zisul miting al asa-zisei diaspore. Amestecate la centrifuga, gandurile despre nedreptate, bataie, gaze lacrimogene, criza sociala, justitie si DNA, ceva canicula, temperaturi ridicate in sud si est s-au transformat in niste platitudini fara forma, rostite din nevoia de umplere a timpului de emisie.

Dincolo de absurdul situatiei, ne ingrijoreaza relocarea Norei in perspectiva prezentarii conditiilor meteo din Vaslui. Cine o sa ne mai spuna daca ploua la Falciu si cate grade sunt in metropola Murgeni? In plus, daca lui Rares Bogdan i se scoala (in cap) ideea sa-si faca emisiunea cu femeia de serviciu? Nu urmareste el sa curete clasa politica? Pai, unde-i de curatat, hop si tanti Maricica sa dea cu mopul!

author avatar
Nicholas Cezar Redactor
2.572 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger