AcasăNewsRareș Bogdan: Premierul Dăncilă pe ce lume trăiește?

Rareș Bogdan: Premierul Dăncilă pe ce lume trăiește?

Rareș Bogdan o întreabă pe Dăncilă, referitor la violențele de pe 10 august 2018, cine a încercat să intre în sediul Guvernului și arată că cei de la PSD n-au înțeles nimic din acele zile.

<a class=wpil keyword link href=httpswwwnationalrotagrares bogdan title=Rareș Bogdan data wpil keyword link=linked>Rareș Bogdan<a> Foto Facebook

„Cine a încercat să pătrundă în sediul Guvernului în forță? Cine? Pe ce lume trăiesc oamenii aceștia? Nu au învățat nimic, nu au înțeles nimic, nu se schimbă cu nimic”, scrie liberalul pe pagina sa de Facebook.

La aproape un an de la reprimarea violentă de către Jandarmerie a protestului din 10 august, premierul Viorica Dăncilă rămâne la ideea că ceea ce s-a întâmplat „seamănă cu o lovitură de stat” pentru că s-a încercat intrarea cu forța în Palatul Victoria. Șefa Guvernului admite însă că marea parte a participanților nu au fost violenți și chiar „poate aveau dreptate”, dar ea nu știe pentru că era în concediu.

author avatar
Emanuela-Andreea Pană
142 afisari

1 COMENTARIU

  1. Nu trebuie să crezi ceea ce vezi, crezi ce îţi spun eu! Realitatea TV este ochiul şi timpanul, adevărata faţă a lumii în care trăieşti. Tu eşti prost, nu înţelegi ce vezi şi auzi, ascultă la mine că sunt mai tare ca fularul şi ştiu ce spun, mi-au scris unii pe FB, care ştiu totul chiar înainte să se întâmple.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger