AcasăNewsRares Bogdan, paranoia in patru pasi

Rares Bogdan, paranoia in patru pasi

Fostul realizator TV se vede deja premier

Cu doua saptamani in urma, ziarul „National” dezvaluia, sub semnatura lui Catalin Tache, ce aranjamente s-au facut la sugestia serviciului secret austriac BVT (Bundesamt für Verfassungsschutz und Terrorismusbekämpfung), singurul serviciu secret care ii gestioneaza sasului mecanic mapa cu informatii sensibile. Austriecii l-au prevenit pe Klaus Iohannis si ca Rares Bogdan, odata ajuns numarul 1 pe listele PNL, nu se va multumi doar cu postul de europarlamentar. E un mizilic pentru el, nu se strofoca doar pentru atat. Ambitiile lui, ghidate si sustinute de grupul afaceristilor de la Cluj si de niste baieti despre care nu e recomandat sa vorbesti prea mult si prea sincer, tind cu mult mai sus. Cat de sus?

Fostul realizator TV se vede deja premier

Bufonul de la Cluj stie ca punctul nevralgic al presedintelui este sotia, Carmen Iohannis. O eventuala faultare a lui Iohannis pe zona aceasta va trezi in Rares Bogdan dorinta de a prelua stindardul luptei impotriva „Ciumei rosii”. Ce daca nu are in fata ochilor decat chipul lui Iohannis si face parada de iubirea lui, ipocritul stie ca politica nu se face pe prietenie.

Se vede deja premier

Anumite surse, care au obiceiul sa nu minta, afirma ca, intr-un fel, s-a conturat si targul. Mascariciul demagog pune pe masa priza la prostime si arta de a suci de creieri populimea, iar Iohannis si-ar arata disponibilitatea de a-l propulsa spre functia de primar al Capitalei. Ba chiar si de premier. Pare greu de crezut asa ceva, dar daca cititi si analizati planul in patru pasi pentru rasturnarea Guvernului si inlocuirea regimului Dragnea, dezvaluit recent de Rares Bogdan, veti vedea ce usor se leaga lucrurile.

Klaus Iohannis isi joaca propria carte pe o mana proasta

Pe de alta parte, pare ca acesta a fost si momentul in care resortul fin care desparte realitatea de halucinatie a fost deranjat din loc. Iar meseriasi care sa il puna la loc nu prea exista, oricata scoala ar fi facut pentru asta. Penelistul de conjunctura deja se vede prim-ministru, fapt explicat si de atacurile furibunde si badaranesti la adresa oricui ii sta in cale, inclusiv colegi de partid.

Ii moare motiunea

„Rares Bogdan – o consecinta a nesimtirii in Psihiatrie”, dupa cum l-a alintat Razvan Boanchis intr-un editorial, a nascocit un plan de inlaturare a Guvernului si a regimului Dragnea in patru pasi. Iar de aici, chiar ca incepe Psihiatria. Intai si-ntai va demonstra „ca cu PSD nu mai merge, ca si-a pierdut increderea romanilor”. Cacofonia ii apartine, ca doar e jurnalist cu experienta altminteri. Stai, bre, usor, ca strici aparatura spitalului cu vorbele astea. Sa afirmi dracovenia asta inseamna sa ai un scor la europarlamentare ca la un meci intre Manchester City si Foresta Falticeni, ceva de la 23-0 in sus.

<a class=wpil keyword link href=httpswwwnationalrotagludovic orban title=Ludovic Orban data wpil keyword link=linked>Ludovic Orban<a> tot mai aproape de o iesire din politica pe usa slugilor

Sau ca PSD sa nu participe la alegeri. Dar stati ca vine si pasul doi. A doua zi dupa 26 mai, PNL si alti musterii de dreapta vor depune motiune de cenzura si gata cu guvernul Dancila. Dar asta numai daca dreapta politica va obtine scoruri bune. Adica aceeasi abureala, ca daca astia strang doar cateva voturi, motiunea lui „Mister Bean de Cluj” cade inainte de a face primul pas.

Ii vor devora talentul de impostor

Dincolo de aberatiile provocate de deranjul resortului ala fin pe care, fie vorba intre noi, nici dracul nu-l mai pune la locul lui, pacientul internat cu forta in PNL ar trebui sa stie ca nimeni nu se baga la motiune daca nu stie cine va fi urmatorul prim-ministru si care este planul de guvernare. Iar de aici incepe alt scandal. PNL va insista pe Ludovic Orban ca premier, dar Orban are zilele numarate pe agenda simpatiilor lui Klaus Iohannis si chiar in propriul partid. Rares Bogdan va voi sa fie el premier, ca d-aia se zbate si a facut cu mosmoane politice cu presedintele ales de calculator, dar gasca veche de sacali flamanzi il va pune jos imediat, devorandu-l de jur imprejurul ideologiei personale si talentului de impostor intrat in PNL pe scara de serviciu. USR are sa vrea formarea guvernului, Ciolos va cere acelasi lucru, iar PMP nu va sa fie mut, cerand si el functia de prim-ministru. Spital de nebuni, baietica, mai bine ia-o din loc cat mai ai timp.

Politica jeturilor de apa

Pasul trei ar fi alegerile locale, iar cel de al patrulea – alegerile parlamentare. Acum, intre paranteze, intreb si eu ca gazetarul curios, nu sunt prea multe alegeri pentru o frunte atat de lucioasa? Excelenta Voastra de premier nascut din inchipuiri liberale si spori de Cotroceni, pai nici n-ai trecut de europarlamentare si deja te vezi la alegerile locale? N-ai ajuns la niciun rezultat dar ai si ajuns la parlamentare? Sa-mi fie cu iertare, dar niciun tratat de Psihiatrie nu prevede atatea alegeri. Si unde mai pui ca nici candidatii nu au voie sa-si aleaga salonul de premier, ii baga acolo huidumele alea de asistenti, cu forta, si le pun o placuta de averizare pe usa. „Nu intrati neinsotiti. La nevoie, folositi jeturi de apa cu presiune”.

Hai cu dusurile!

Dar, dincolo de fantasmele ce-l bantuie pe viitorul premier cu glezne epilate, nu sunt de neglijat nici spusele lui Iohannis, ca a doua zi dupa referendum va sti ce masuri sa ia. Hopa, s-ar cam lega vorbele lui de planurile lui Rares Bogdan, iar mie imi miroase deja a facatura. Una care nu se preda la disciplina aia din Medicina cu oameni ba prea voiosi, ba prea tristi, dar care furnizeaza politicii premieri antrenati cu dusuri ba prea fierbinti, ba prea reci.

author avatar
Valentin Boeru
4.233 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger