AcasăNewsRares Bogdan iubeste banii liberali

Rares Bogdan iubeste banii liberali

Pentru Rares Bogdan, a fi vandut liberalilor e o forma de patriotism suprem

Il stiti de la televizor, e baiatul ala care se lauda singur ca e mare patriot, un nationalist cum altul nu-i si un antibolsevic perfect inca din pantecul mamei lui. In rest, iubeste paralele… liberale.

Pentru Rares Bogdan a fi vandut liberalilor e o forma de patriotism suprem

Nu stiam de ce se agita Rares Bogdan atat de tare cand vine vorba despre liberali. Acum, dupa dezvaluirea celor de la Pressone, lucrurile s-au limpezit foarte mult. El nu ii iubeste pe liberali, ci banii pe care acestia isi permit sa-I dea presarilor. Altfel spus, omul nostru, marele deontolog de sub papucul lui Gusa, suge de la doua mame. De al Realitatea (care e in insolventa de ani buni), si de la Busoi pe de alta. Dar ia sa vedeti ce au scris concitadinii lui Rares din Cluj, adica ziaristii de la Pressone. Acestia au facut o investigatie despre relatiile comerciale dintre jurnalisti si europarlamentari. Si tot ei au aflat ca realizatorul Realitatea TV, Rares Bogdan, si fratele sau, au o firma care presteaza servicii pentru liberalul Cristian Busoi. Cel cu multi euroi. Dara Busoi a spus ca ar colabora numai cu Horia Bogdan, fratele lui Rares Bogdan si nu si cu marele patriot. Gresit, nu mai colaboreaza formal, caci megajurnalistul Realitatea TV a parasit functia de administrator al Trend Communication, firma care-l deserveste pe Busoi, in 2016. Bineinteles, asta nu inseamna cu nu ii mai vin banuti liberali si lui Rares, nu numai lui Horia. Colac peste pupaza, in firma mai este asociat si civilizatul Octavian Hoandra, si el realizator la Realitatea TV. Asa spun datele de la Registrul Comertului. Cand vine vorba despre banuti, baietii de la Pressone au constatat ca ”in situatia in care un jurnalist vrea sa afle care este valoarea contractului dintre Trend Communication si Cristian Busoi, Parlamentul European nu ofera niciun temei legal. Cu alte cuvinte, la nivelul UE nu exista o reglementare asa cum este in Romania Legea 544/2001 privind liberul acces la informatiile de interes public”. Transparent si Parlamentul asta European… Concluzia este una: acum stiti de unde are sau a avut combustibil patriotismul lui Rares Bogdan. Nationalism pe paraii lui Busoi, cum ar veni!

author avatar
Andrei Coman
2.002 afisari

1 COMENTARIU

  1. O sa va vina sa radeti dar eu principalele stiri mi le iau de la B1 si tvr 1,2.Atat de bine au dat cu regele si cu parada armatei ca nu imi mai trebe alte tveuri care dezamegite de cat au pupat in chur pe Tudosie au ramas cu limba uscata fara obiectul linsului. LA b1 imi place banda si stirile externe restul nici nu da stiri externe parca’s prinsi intr-o bucla repetitiv obsesiv temporara;La Rares urmaresc doar emisiunile culturale.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger