AcasăNewsRAR, contract de 260.000 de euro cu o organizatie secreta

RAR, contract de 260.000 de euro cu o organizatie secreta

Guvernatorul Rotary, club secret cu legaturi profunde in afaceri si politica, din care fac parte unii dintre cei mai influenti romani, a semnat zilele trecute un contract profitabil cu Registrul Auto Roman, de la care va incasa 260.000 de euro.

Rotarianul Radu Popescu incaseaza 260.000 de euro de la Registrul Auto Roman

RAR, regia autonoma din subordinea Ministerului Transporturilor, a atribuit un contract de peste un sfert de milion de euro societatii comerciale „Compact Industrial” SRL.

In schimbul sumei consistente, firmal va furniza piese pentru modernizarea standului de masurare a emisiilor poluante.

Regia din subordinea Ministerului Transporturilor isi modernizeaza laboratorul pe bani grei

„Achizitia s-a facut in conformitate cu regulamentul 715 al Uniunii Europene, care prevede incadrarea standului in normele euro, astfel incat masurarea emisiilor sa se faca la nivel euro 6. S-au cumparat piese, software actualizat si subansamble pentru singurul laborator public din Romania pentru masurarea emisiilor poluante, numite generic „norme Euro”. Acest laborator nu este similar celui de la inspectia tehnica, ci dotat cu echipamente destinate omologarii vehiculelor”, a declarat pentru „National” Roxana Nica, purtator de cuvant RAR.

Cine a pus mana pe bani?

Afaceristul care detine firma castigatoare nu este un simplu comerciant. Radu Popescu este guvernatorul ales al Districtului 2241– Romania si Republica Moldova al Clubului Rotary. Acest club este o organizatie secreta, formata din oameni politici, artisti si afaceristi extrem de influenti. In intreaga lume, exista 33.000 de cluburi Rotary care functioneaza dupa reguli asemanatoare cu cele ale masonilor. Cei peste 1,2 milioane de membri fac parte din elita profesionala si din randul politicienilor de varf si sunt dedicati trup si suflet organizatiei. Firma rotarianului nu este la prima afacere pe bani publici, el castigand in ultimii ani mai multe contracte, semnand in special cu institutiile de invatamant superior.

author avatar
Narcis Voica
2.351 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger