AcasăNewsRaposatul DJ Dax din trupa Divertis, tepuit de patronul clubului Bellagio

Raposatul DJ Dax din trupa Divertis, tepuit de patronul clubului Bellagio

Saxofonistul Dan Nedelcu s-a operat pe banii prietenilor, desi avea de recuperat 2.000 de euro

„National” prezinta detalii din culisele unor combinatii de zeci de mii de euro ale patronului clubului Bellagio. Acesta este acuzat ca si-a pacalit partenerii de afaceri, printre victime aflandu-se si DJ Dax, cunoscutul saxofonistul rapus de cancer in luna iunie.

George Ilie si iubita lui, Madalina, administreaza clubul Bellagio

George Ilie, apropiat al fostilor soti Columbeanu si patron al mai multor firme din Capitala, este acuzat ca a uitat sa-si achite datoriile fata de partenerii de afaceri.

Saxofonistul Dan Nedelcu s-a operat pe banii prietenilor, desi avea de recuperat 2.000 de euro

Culmea, printre cei pacaliti s-a numarat si fostul saxofonist al trupei Divertis, Dan Nedelcu, cel care in luna iunie a murit dupa o lunga lupta cu boala necrutatoare.

Una dintre firmele pacalite a cerut insolventa SRL-ului detinut de George Ilie

Reporterii „National” au aflat ca, in timp ce colegii artistului faceau cheta pentru a-i da bani ca sa se opereze, DJ Dax avea de recuperat 2.000 de euro de la George Ilie.

Clubul Bellagio

Sursele noastre sustin ca, in 2008, Ilie a inchiriat de la DJ Dax niste schele pentru clubul din Mamaia, pe care ar fi trebui sa plateasca 4.000 de euro. I-a dat doar 2.000, cu mari interventii, apoi l-a trimis la plimbare. Desi stia ca artistul avea mare nevoie de bani, ca sa-si prelungeasca viata.

Judecat pentru datoriile neplatite

Conform acelorasi surse, la fel ar fi procedat George Ilie si cu o companie de prestigiu din Germania, precum si cu firmele romanesti Fives International SRL, Paradigma Group SRL, Alphasound SRL si HSA Audio. Aceasta din urma, reprezentata de Adrian Colita, i-a livrat patronului Bellagio aparatura audio de peste 100.000 de euro care este si acum in club. In momentul in care Adrian Colita i-a cerut lui George Ilie banii pentru echipamentele livrate, acesta i-a spus ca este nemultumit de calitatea sunetului si, invocand acest motiv, a refuzat sa plateasca. In aceste conditii, Colita a decis sa-l cheme pe Ilie in instanta. „Daca nu i-au convenit produsele, ar fi trebuit sa le returneze. Nu a vrut nici acest lucru. M-am vazut nevoit sa merg in instanta. Am cerut ca firma Revolt (societate de paza – n.r.), pe numele careia a cumparat George Ilie echipamentele audio, sa intre in insolventa. Mi-a ras in nas, zicand ca n-are niciun bun trecut pe firma, in afara de niste bastoane de cauciuc, ale agentilor de paza”, a dezvaluit Adrian Colita, pentru „National”. Jurnalistii nostri au incercat sa discute si cu patronul acuzat ca si-a escrocat partenerii de afaceri, insa acesta a refuzat sa dea explicatii si a inchis telefonul.

Fratele lui George Ilie, arestat in dosarul „Million Dollars”

George Ilie are legaturi stranse cu lumea interlopa. Fratele sau, Viorel Ilie, zis Vivi, este chiar patronul clubului Million Dollars, cunoscut drept finul unui lider al clanului Caran. Viorel Ilie a fost arestat in cazul tentativei de omor comisa in urma cu doi ani de fiul temutului Nutu Camataru. Alaturi de manelisti celebri precum Adrian Minune si Florin Salam, Viorel Ilie este acuzat de favorizarea infractorului si marturie mincinoasa.

author avatar
Narcis Voica
2.541 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger