AcasăRaportul final al medicilor legisti: Whitney Houston, moarta din cauza unei supradoze

Raportul final al medicilor legisti: Whitney Houston, moarta din cauza unei supradoze

(foto: ziarelive.ro)

Whitney Houston ar fi murit din cauza unei supradoze de droguri, au notat medicii legisti in raportul final al autopsiei in cazul celebrei cantarete. In organismul solistei s-au gasit urme de droguri, medicamente si alcool.

(foto: ziarelive.ro)

Potrivit raportului intocmit de legisti, „(Whitney) ar fi putut muri in urma unei supradoze de substante narcortice, medicamente si alcool”.  Houston a fost descoperita in cada camerei de hotel cu fata in jos in apa, se mai arata in document. In cazul mortii lui Whitney a fost exclusa varianta unei posibile agresiuni care sa fi dus la decesul cantaretei, potrivit TMZ.

Zilele trecute, legistii anuntau ca Whitney Houston s-a inecat accidental, dupa ce a suferit un atac de cord, pe fondul consumului de cocaina. Mai exact, stupefiantele pe care le-a consumat in ultimii ani diva pop i-au afectat foarte puternic inima.

Raportul medicilor legisti: Whitney Houston a murit inecata, dupa ce consumase cocaina

“Whitney Houston planuia sa se casatoreasca din nou cu Bobby Brown!”

Fiica lui Whitney Houston, prinsa sarutandu-si “fratele” secret. Bunica a luat foc! – VIDEO

Fata lui Whitney Houston simte spiritul mamei: “E mereu cu mine”

Whitney Houston, interpretei hitului „I will always love you”, a fost descoperita fara suflare, pe 11 februarie, in cada camerei sale de hotel din Beverly Hills. Cantareata in varsta de 48 de ani a fost inmormantata in orasul sau natal, Newark. In urma ei a ramas o fata, Bobbi Kristina, in varsta de 19 ani. Tanara a intrat in atentia presei dupa ce a ales sa aiba o relatie cu „fratele” secret, baiatul pe care in tultimii zece ani Whitney il crescuse in casa ei, considerandu-l propriul copil.

222 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai

Românii se află în toiul pregătirilor de Paşte 2024, iar asta înseamna şi goana prin supermarketuri. Kaufland, Lidl şi Carrefour sunt câteva dintre cele...

Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a transmis gânduri bune către românii din Diaspora, în Pastorala de Sfintele Paşte 2024.El a punctat că „Taina Pocăinţei...
proger