AcasăNewsRaport IML: Adrian Nastase s-a impuscat, iar ranile au fost superficiale

Raport IML: Adrian Nastase s-a impuscat, iar ranile au fost superficiale

Adrian Nastase, fostul premier al Romaniei, a suferit in urma tentativei de suicid trei rani prin impuscare, viata nefiindu-i pusa in pericol deoarece acestea au fost superficiale.

Lucratorii de la Institutul de Medicina Legala (IML) au finalizat raportul in privinta tentativei de suicid a fostului demnitar Adrian Nastase, medicii stabilind ca acesta a incercat sa se sinucida prin impuscare.

Astfel, potrivit raportului emis de catre IML, Adrian Nastase a suferit trei rani, toate trei provenite prin impuscare, acesta fiind insa superficiale, viata nefiindu-i pusa i pericol. In plus, glontul a trecut prin spatele gatului, atingandu-l usor.

Potrivit aceluiasi document, citat de RTV, urmele de sange de pe hainele fostului premier si din biroul acestuia, ce au fost analizate de catre criminalisti, ii apartin fostului premier.

Adrian Nastase a fost audiat, luni, la Spitalul Penitenciarului Rahova, de catre procurori, acestia dorind sa afle mai multe informatii privind evenimentele desfasurate pe 20 iunie, cand fostul premier a incerta sa isi ia viata.

Fostul premier a incercat sa se sinucida pe 20 iunie, la scurt timp dupa ce judecatorii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie l-au condamnat la doia ani de inchisoare, cu executare, in cadrul dosarului „Trofeul Calitatii”.

author avatar
Ionut Zgimbau
378 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger