AcasăCORONAVIRUSRaport declasificat al serviciilor secrete americane despre Covid-19. Unde a izbucnit, de...

Raport declasificat al serviciilor secrete americane despre Covid-19. Unde a izbucnit, de fapt, pandemia

Un raport guvernamental mult așteptat despre originile Covid-19 a oferit noi detalii despre descoperirile comunității de informații din SUA, dar nu a precizat definitiv dacă sursa coronavirusului a fost expunerea la un animal infectat sau un eveniment la un laborator.

Serviciile secrete americane a lansat vineri raportul său desecretizat care examinează potențialele legături dintre Institutul de Virologie din Wuhan și originea pandemiei de COVID-19.

Nu există dovezi clare că pandemia de Covid a început în laboratorul Wuhan

Raportul de 10 pagini dezvăluie cum Comunitatea de Informații din SUA a găsit „preocupări de biosecuritate” prezente la laboratorul din Wuhan și a evaluat că „ingineria genetică” a coronavirusului se desfășoară într-adevăr la unitatea chineză, unde au lucrat și cercetători afiliați Armatei Populare de Eliberare.

Documentul explică, de asemenea, că unii oameni de știință de la laboratorul din Wuhan s-au îmbolnăvit în toamna anului 2019, cu simptome specifice COVID-19, dar fără să fie diagnoticați.

Totuși, raportul avertizează că „Aproape toate agențiile IC [comunitatea de informații] evaluează că SARS-CoV-2 nu a fost modificat genetic”.

„Toate agențiile continuă să evalueze că atât o origine naturală, cât și cea asociată laboratorului rămân ipoteze plauzibile pentru a explica prima infecție umană”, se arată în raportul desecretizat de 10 pagini al Biroului Directorului de Informații Naționale.

Comunitatea de informații, împărțită!

Raportul a stabilit diviziuni în cadrul comunității de informații. Evaluarea Departamentului de Energie și a FBI a fost că un incident asociat în laborator a fost scenariul cel mai probabil pentru prima infecție umană.

Între timp, CIA și o agenție care nu a fost numită „sunt încă în imposibilitatea de a determina originea precisă a pandemiei de COVID-19, deoarece ambele ipoteze se bazează pe ipoteze semnificative sau se confruntă cu provocări legate de raportări contradictorii”, se arată în raport.

Dar „aproape toate” agențiile de informații au fost de acord că virusul nu a fost modificat genetic și toate agențiile au fost de acord că Covid nu a fost fabricat ca o armă biologică.

3.106 afisari

17 COMENTARII

 1. americanii au bagat bani la wuhan , ce atata mister

  americanii au bagat bani la wuhan , misterul lui polichinelle, ce tot se incearca sa se faca un mister din asta .

 2. „Aproape toate agențiile IC [comunitatea de informații] evaluează că ….”

  American Academic Dr. Kevin Barret on Iranian TV:
  We Can Assume That Germany Banned Hizbullah Because Its Intelligence Chief Is Being Blackmailed by the Mossad
  for Having Had Sex with Children

 3. Arma biologica facuta sa faca neomarxistii mondiali resetarea prin frauda,crima si sa umfle conturile oms si big pharma.

 4. In continuaré,circ ieftin pentru noi, plebea,ce nu mai are loc pe fata pamantului!
  Asa au hotarat,cei care se cred stápanii nostrii,sat anele neom arxiste!
  Doar,unul,e DUMNEZEU!

 5. Nu a fost nici un fel de pandemie!

  Mortalitatea medie pe pamint este de 8 la mia de locuitori in fiecare an. Asta inseamna ca in fiecare an mor pe Pamint in medie 64 milioane de oameni.

  Conform Wikipedia de la Covid-19 au murit 6.88 milioane in doi ani si jumatate cit s-au strins date… in acelasi timp pe Pamint au murit cam 150 de milioane. Care pandemie?!

  Adevarul este ca OMS a modificat definitia „pandemiei” cu ceva vreme inainte de 2020 asa incit organizatia sa poata declara starea de urgenta planetara in absolut orice moment. Ca activistii de la OMS n-au ce face si se tot baga singuri in seama e de inteles. Ce nu e de inteles e ca TOATE guvernele planetei , cu citeva notabile exceptii care confirma regula, nu numai ca i-au bagat in seama dar le-au dat si apa la moara!

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri

Peste 120 de blocuri din Capitală, fără apă caldă și căldură din cauza unei avarii. Anunțul Termoenergetica

O veste cum nu se poate mai proastă, la început de săptămână, pentru locuitorii a peste 120 de blocuri din Capitală. Deși afară e...

Chiar şi ministrul Agriculturii recunoaşte că România e groapă de gunoi: „Intră lactate care n-au văzut laptele”. Inutil, tot nu face nimic

Afirmaţie şocantă de la ministrul Agriculturii, Florin Barbu. A spus că, în România, intră produse din lapte care nu sunt produse, de fapt, din...