AcasăNewsRapoartele mincinoase ale DIICOT si ale Brigazilor Antidrog

Rapoartele mincinoase ale DIICOT si ale Brigazilor Antidrog

Multi consumatori ajung dupa gratii, bagati la gramada cu adevaratii traficanti de oamenii lui Codrut Olaru

Numarul traficantilor de droguri din Romania a explodat pur si simplu. Asta, bineinteles, daca este sa ne luam dupa statisticile oficiale, care se fac in urma rapoartelor inaintate  de ofiterii de la DIICOT si BCCO.

Multi consumatori ajung dupa gratii, bagati la gramada cu adevaratii traficanti de oamenii lui Codrut Olaru

Considerate structuri de elita in lupta impotriva crimei organizate si in special a traficului cu droguri, cele doua mari Directii rivale au colaborat insa de minune in ultima vreme, organizand operatiuni comune de amploare.

La gramada

Codrut Olaru

Astfel, in urma unor desfasurari de forte impresionante, cu sute de „mascati” chemati in sprijin, au fost organizate, in doar cateva ore, si peste 60 de perchezitii. Soldate cu sute de retineri, persoanele vizate fiind, conform rapoartelor oficiale „traficanti si consumatori de droguri”. De altfel, aceasta este si marea smecherie folosita de cei de la DIICOT si BCCO pentru a umfla cifrele care atrag atat laudele conducerii Parchetului si Ministerului de Interne, cat si noi fonduri speciale. Cacealmaua este ca un numar infim de traficanti creste spectaculos, daca interlopilor pe bune li se adauga si victimele acestora, puzderie de tineri care nu mai pot scapa din ghearele dependentei de stupefiante.

author avatar
Toni Matei
226 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger