AcasăNewsRANDI a aruncat vina asupra fratelui, cand a fost RIDICAT DE POLITISTI!...

RANDI a aruncat vina asupra fratelui, cand a fost RIDICAT DE POLITISTI! Ce a declarat partenerul lui Moga!

Randi a fost ridicat de politisti, marti dimineata, dupa ce anchetatorii au descins la patru adrese care vizau activitatea artistului, fiind acuzat de frauda de 100. 000 de euro.

Andrei Ropcea, cunoscut sub numele de Randi, a intrat in atentia procurorilor dupa ce au fost sesizate niste nereguli la firma a carei administrator este. Marti dimineata, in jurul ore 07:30, politistii au descins la domiciliul artistului, partenerul lui Moga in trupa Morandi fiind ridicat si dus la IPJ Ilfov, pentru audieri, sub acuzatia de evaziune fiscala, prejudiciul ridicandu-se la 100. 000 de euro.

Se pare ca in momentul in care oamenii legii au intrat in casa, Randi nu a recunoscut nimic din acuzatiile aduse, sustinand ca nu stie ce a facut fratele lui in actele contabile, spun surse ale politiei, citate de wowbiz. Alexandru Ropcea, fratele artistului, este imputernicit sa ia deciziile financiare la firma lor de organizari de evenimente, cantaretul avand doar functia de administrator.

Insa, in astfel de cazuri, indiferent cine a luat decizia, administratorul firmei este si el raspunzator pentru tot ce se intampla in societatea pe care o reprezinta. Potrivit acelorasi surse, la domiciliul lui Randi si in locuinta fratelui sau s-au gasit carnetele cu adevaratele sume pe care ei le incasau pentru un eveniment.

Anchetatorii sustin ca cei doi tineau o dubla contabilitate la firma, inregistrand din 10. 000 de euro, cat incasau, doar suma de 1000 de euro, restul de 9000 de euro fiind incasati la negru.

In urma declaratiilor celor doi acuzati se va decide daca Randi si fratele sau vor fi trimisi la Parchet pentru a li se emite mandat de retinere preventiva pentru 24 de ore sau nu. Politistii urmeaza sa audieze zece persoane in acest caz.

author avatar
Alina Costache
790 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger